Vestjylland

Fredagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Årets Ildsjæl findes på Frivillig Fredag 

Skjern Handelsforening vil udvælge Årets Ildsjæl. Dog har de én betingelse. Læs hvad betingelsen er i artiklen herunder.

LÆS MERE: Skjern Handelsforening vil kåre årets ildsjæl

Øget tryghed på strandene

De specialuddannede kystlivreddere indtager igen i år deres plads i livreddertårnet.

LÆS MERE: Kystlivredderne er på plads i Hvide Sande og Søndervig

Sol og Strand A/S, der har kontor i Søndervig, blev etableret af Margit og Kjeld Andersen for 40 år siden. Det blev blandt andet markeret ved, at ægteparret opretter en humanitær fond, "Sol og Strand ved Margit og Kjeld". Fonden, der med tiden får overdraget størstedelen af virksomhedens aktier, har til formål at støtte velgørende formål og lokale initiativer, skriver firmaet i en pressemeddelelse. 

Erhversnyt 

Virksomheden Tim Byg A/S i Tim er blevet opløst. 

Johan Caspar Foghsgaard er fratrådt bestyrelsen for virksomheden ST skoleinventar i Tarm. 

Nyt fra politiet 

Har Peugeoten aflagt dig et besøg? 

En landmand fik tidligere i dag besøg af en rumænsk mand og to kvinder. Man bedes henvende sig til politiet, hvis man har prøvet noget ligende. 

LÆS MERE: Måske tjekkede personer om beboere var hjemme

Der er stjålet en gps fra en John Deere-traktor på Overgårdevej i Spjald. Tyveriet skete fra onsdag klokken 23.30 til torsdag klokken 05.30.

En minilæsser af mærket Weidemann 1380 Classic er stjålet fra en stald på Gadegårdvej i Hanning. Tyveriet er begået fra onsdag klokken 22 til torsdag klokken 04.30. Vagthavende ved Lokalpolitiet Ringkøbing oplyser, at landmanden hørte en lyd ved 01-tiden, men tænkte ikke videre over det, men det kan godt have været på det tidspunkt, at minilæsseren blev stjålet.

En bærbar pc af mærket HP er stjålet under et indbrud i Raverdal ved Ejstrup i torsdag klokken 06.00-17.20. Tyven er måske kommet ind via en dobbetdør, oplyser vagthavende ved Lokalpolitiet i Ringkøbing. Øjenvidner har set en nyere kassebil holde uden for på Raverdalvej omkring klokken 15. Selv om den måske ikke har noget med tyveriet at gøre, vil politiet gerne høre fra vedkommende på telefon 114.

En bærbar pc blev mandag klokken 17.30 til tirsdag klokken 08.00 stjålet fra et værelse på Hotel Ringkøbing. Lokalpolitiet fik senere på dagen en kuffert fyldt med tøj samt en bærbar pc. En mand mødte samme dag op, fordi han manglede sin kuffert – den kuffert, som politiet havde fået indleveret. Den bærbare pc fik han imidlertid ikke med, for det viste sig at være den, der var stjålet på Hotel Ringkøbing. Manden, en 58-årig mand fra Haampen, blev sigtet for tyveri af den bærbare pc – han erkendte. Og pc'ens rette ejermand fik sin computer retur.

Navnenyt 

Intet at berette. 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2020 Cookiepolitik / Udviklet af Optify