Vestjylland

Fredagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Den attraktive fest begynder d. 9. juli 

Skal du med til Æ Hawfestrevy, så er det med at slå til på tirsdag. 

LÆS MERE: Boldklubben sætter billetter til salg

Optiker Hanne Kobborg åbnede i dag, fredag, sin nye brillebutik, Kobborg Briller på Havnepladsen i Ringkøbing. Hun har tidligere været medejer af Brodersen & Kobborg i Nygade, der både solgte briller og smykker. Men Hanne Kobborg vil gerne hellige sig synsprøver og briller og har derfor åbnet sin egen forretning.

Erhversnyt 

Martin Allan Laursen er tiltrådt direktionen for Bach-Aagaard Invest ApS i Skjern. Virksomheden har ændret navnet til Dragon Holding ApS.  

Kim Feldberg er fratrådt direktionen for Krinvest.Eu ApS i Tarm. 

Skifteretten i Herning har afsluttet likvidationen af Virksomheden af 8. juni 2018 A/S i Tarm og opløst selskabet.

Nyt fra politiet 

Har du set denne mand ved hæveautomaten? 

Politiet beder om hjælp til at identificere efterlyst mand. 

LÆS MERE: Politiet offentliggør foto af mistænkt gerningsmand

To løse hunde kom løbende

Klik på linket herunder og læs om en mor og datters oplevelse. 

LÆS MERE: To løse hunde bed fem-årig pige

En sort Adidas-trøje med hvid stribe, et par grå-orange briller samt en bil-brik til en bil blev torsdag klokken 13.00-13.50 stjålet fra fitness-centret i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter på Ranunkelvej i Skjern.

Politiet var torsdag klokken 23.30 for anden gang i denne uge i Anlægget i Videbæk, fordi der blev spillet høj musik. Men musikken var imidlertid slukket, da politiet ankom. Det gentog sig, da politiet fik en ny anmeldelse og besøgte Anlægget klokken 00.40.

En 20-årig mand blev onsdag klokken 17.04 anholdt for butikstyveri i Netto i Skjern. Manden havde stjålet slik og chokolade for 20 kroner. Netto-personalet tilbageholdt manden, indtil politiet nåede frem.

Politiet var onsdag klokken 22.41 en tur på Alkjærskolen, fordi der blev spillet høj musik. Den blev dæmpet, og betjentene forlod skolen.

En 52-årige mand fra Ringkøbing-Skjern har fået et år og tre måneders fængsel, heraf ni måneder betinnget, ved retten i Aarhus samt en bøde på 1,4 millioner kroner. Manden tilstod, at han tre gange transporterede kopi-cigaretter fra Polen til Danmark og dermed unddrog statskassen for en afgift på godt 2,2 millioner kroner. Manden var en del af et netværk, der smuglede kopi-cigaretter til Danmark, oplyser Dagbladet Ringkøbing-Skjern. 

Navnenyt 

Intet at berette. 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify