Vestjylland

Fredagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Her bliver du opdateret om dagens vigtigste nyheder på to minutter.

Hotel Fjordgården har store planer om udvidelse af hotellet. Planen er at lave en tilbygning, der skal indeholde pool, saunaer og opholdsområder. Sagen skal behandles i teknik- og miljøudvalget på tirsdag.

LÆS OGSÅ: Hotel-direktør håber på en dispensation

LÆS OGSÅ: Hotel Fjordgården har store planer om udvidelse

Ringkøbing Håndbold får ny målmand

Ringkøbing Håndbold, som spiller i landets bedste håndboldrække, har forstærket sig med den 19-årige målmand Clara Bak Pedersen, som skifter fra Herning-Ikast Håndbold. Det oplyser Ringkøbing Håndbold på sin hjemmeside.

Bankrøvere kan have været på spil to steder

Meget tyder på, at de to bankrøvere fra torsdagens bankrøveri mod Faster Andelskasse er de samme, som kort før nytår begik bankrøveri mod Den Jyske Sparekasse i Tinglev i Sønderjylland. Det fortæller politikommissær Henning Præstegaard til TV Midtvest.

LÆS OGSÅ: Bankdirektør roser politiet efter bankrøveri

LÆS OGSÅ: Faster Andelskasse har været udsat for bankrøveri

TV2 vil lave boligprogram i Hvide Sande

TV2 har planer om at lave et nyt boligprogram, der formentlig kommer til at foregå i Hvide Sande. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern, som har talt med TV2's PR-chef Katarina Brøchner, som oplyser, at hvis det hele går efter planen, skal udsendelsen optages til sommer.

Erhvervsnyt

Kasper Kjærgaard Kristensen er ny direktør i Ringkøbing-firmaet Data-Link ApS. Han afløser Morten Villumsen på posten.

Navnenyt

Landbobanken har ansat Lars Toft i bankens afdeling for forretningsudvikling og compliance, som er en del af hovedkontoret i Ringkøbing. Han skifter fra en stilling hos Nordea i Silkeborg.

Nyt fra politiet

Politiet stoppede torsdag eftermiddag to mænd ved Skjern, som de mistænker for at have været påvirket af cannabis. Den første blev stoppet, da han kom kørende på knallert på Præstegårdsvej, og den anden blev snuppet på Østre Allé. Begge mænd er 22 år.

En 41-årig mandlig bilist fra Skjern mistede herredømmet over sin bil torsdag eftermiddag ved 16-tiden, da han kom kørende på Holstebrovej. Ingen personer kom til skade ved uheldet.

LÆS OGSÅ: Kaj Munk blev fredag mindet i Vedersø

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify