Vestjylland

Fredagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på de vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Udlån på 700 millioner kroner

Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn, der er et selvstændigt pengeinstitut, kom ud af 2018 med et plus på 21,5 millioner kroner.

LÆS MERE: Vestjysk Sparekasse leverer et pænt overskud

Erhvervsnyt

Flemming Heiberg Eriksen og Thomas Bukholt Nielsen har stiftet selskabet prokiosken.dk IVS i Skjern. Direktionen består af Flemming Heiberg Eriksen og Thomas Bukholt Nielsen. Selskabets formål er at drive virksomhed med handel og service, samt enhver i forbindelse hermed stående virksomhed. 

Solid Group A/S har stiftet selskabet Solid Wind Power Europe ApS i Skjern. Bestyrelsen består af Søren Christian Dahl, formand, samt Carsten Lauridsen og Carsten Thygesen. Direktionen består af Bjarne Ravndal Andreasen. Selskabets formål er salg af vedvarende energi-anlæg og dermed beslægtet virksomhed.

Nyt fra politiet

Mand fundet død i havnen i Stauning

Den mand, som fredag morgen blev fundet i Stauning Havn, har ifølge Midt- og Vestjyllands Politi ligget i vandet længe.

LÆS MERE: Retsmediciner undersøger død mand på Stauning Havn

Indbrud i håndværkerbiler

Nu skete det igen, at værktøj blev stjålet fra håndværker. Denne gang drejer det sig om to biler på Baunvej i Lyne.

LÆS MERE: Håndværkerbiler ribbet for værktøj

En styringscomputer på en gyllevogn samt to gps på traktorer er stjålet fra onsdag aften til torsdag morgen på Fruergårdsvej i Videbæk. Det er tiende gang siden den 22. februar, at Midt- og Vestjyllands Politi har fået anmeldelse om gps- og andet udstyr fra landbrugsmaskiner i Skjern, Kibæk, Holstebro, Bording og Herning. De mange tyverier får nu politiet til at opfordre maskine-ejere til at overveje, hvordan de kan sikre udstyret. Det kan for eksempel ske med dna-mærkning, så fundne tyvekoster kan komme tilbage til ejeren, skilte med, at udstyret er mærket, skilte med kameraovervågning samt have alarmer på bygninger og udstyr, oplyser Mette Bundgaard, politikommissær ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Navnenyt

Kristian Steiner, Ringkøbing, er død.

Nora Viola Knudsen, Hee, er død.

Bjarne Bangbo Christensen, Skjern, er død.

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify