Vestjylland

Fredagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Erhvervsnyt

Brian Brandt Schmidt er trådt tilbage som direktør for Clickstarter ApS i Skjern og trådt ud af selskabets bestyrelse. Peter Sehested Glargaard er tiltrådt som direktør.

Selskabet Gitte Dohms ApS, Ringkøbing, er opløst og direktør Gitte Dohm fratrådt.

Formand David Grenville Barnes, Ole Pedersen og Hywel Watkin Willioms er trådt ud af bestyrelsen for Profound Technology A/S, Ringkøbing. Preben Thorius Lund og Therese Hays Thøgersen er trådt ind.

Godspeed Energi IVS, Ringkøbing, er omdannet fra et iværksætterselskab til et anpartselskab. 

Godspeed Group IVS, Ringkøbing, er omdannet fra et iværksætterselskab til et anpartselskab.

Martin Møller er fratrådt som direktør for LM Solfilm og Skilte ApS i Borris. Firmaet har besluttet kapitalnedsættelse og udbetaling af 62.000 kroner til aktionær anpartshaver.

Jan Krishna Mangal og Ole Pedersen er trådt ud af bestyrelsen for NTD Offshore A/S, Ringkøbing. Therese Hays Thøgersen er tiltrådt.

Mathias Bennetsen, Kevin From og Frederik Dyhr Tanggaard har stiftet selskabet Z-Zize IVS. De tre udgør også direktionen. Selskabets formål er at designe og sælge tøj.

Finn Trærup Pedersen er fratrådt som direktør for Rejkjær Camping 2019 ApS ved Tim. Tove Pedersen er tiltrådt.

Lars Aagaard Nielsen er trådt ind i bestyrelsen for GPV International i Tarm.

RF-RIV 2017 A/S, Videbæk, er opløst. Allan Bernhardt fratrådt direktionen og bestyrelsen, som Anja Helene Leonora Rosengaard Bernhard og Anders Fomsgaard også er fratrådt.

Nyt fra politiet

Cykeltyve hærger igen på efterskoler

Mens cykeltyve brød ind til hø og halm på Sønder Bork Efterskole, blev der stjålet 19 cykler på Blåkilde Efterskole ved Tarm.

LÆS MERE: 19 dyre elev-cykler stjålet fra Blåkilde Efterskole

Tyve stjal værktøj fra tre sommerhuse

To sommerhuse på Houvig Klitvej og et på Hasavej har været hjemsøgt af tyve, der har stjålet håndværker-værktøj. Husene er under opførelse, men lukkede og låste.

Tyve Håndværker-værktøj, der lå i sommerhuseHouvig Klitvej og Hasavej

LÆS MERE: Tyve stjal cirka 30 stykker værktøj fra sommerhus

To bilister slap med buler i bilerne ved et færdselsuheld på Arnborgvej ud for Storegade i Borris. En 19-årig kvinde fra Kibæk kom torsdag klokken 16.29 kørende på Arnborgvej, vejret er dårligt, og da hun bremser ned på den fugtige vejbane, mister hun herredømmet, og bilen skriver om i modsatte side og ramte en bil ført af en 50-årig mand fra Skjern.

Der blev stjålet et ukendt antal smykker samt 1000 kroner under et indbrud i en villa på Øster Allé i Skjern torsdag mellem klokken 18.00 og 20.15. Tyven kom ind ved at underbore karmen i udestuen og dermed åbne med håndtaget.

En sølvgrå BMW 200 XD med indregistreringsnummer CH 21 612 blev fredag klokken 01.21 stjålet fra Idé Biler i Skjern. Det præcise tidspunkt skyldes, at alarmen gik, det skræmte imidlertid ikke tyven, som kørte af sted i bilen. En politipatrulje så fredag klokken 6.37 et glimt af bilen i Vojens. Tyven kom ind ved at smadre en rude i bilfirmaet.

Navnenyt

Juel Mortensen, Videbæk, er død.

Henry Pedersen, Ringkøbing, er død.

Jette Øhlenslæger Hansen, Tarm, er død.

Vera Irene Sandahl Sangill, Tarm, er død.

 

 

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify