Vestjylland

Fredagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på fredagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Spisestedet holder de gamle traditioner i hævd

Hvad gør man, hvis man mister sin køkkenchef og ikke kan få en ny kok. Indehaverne af Spisestedet kiggede konceptet efter i sømmene og vender tilbage til en menu som dengang Mary og Arne Søegaard åbnede stedet.

LÆS MERE: Spisestedet i Hvide Sande vender tilbage til rødderne

Tommy Søndergaard fik Nordeas initiativpris

De seneste fire år er virksomheden Billig-arbejdstoj.dk i Spjald kåret som gazelle-virksomhed. Nu er indehaver Tommy Søndergaard også hædret med initiativpris.

LÆS MERE: Ejer af gazelle-virksomhed i Spjald hædret med initiativpris

Margit og Benno Gosvig og Erling Søndergaard har købt Bundgaards Hotel i Borris samt stationsbygningen for 200.000 kroner på tvangsauktion, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern. De nye ejere har planer om, at bygningen skal huse spisested, sundhedshus ligesom der er indgået aftale med byens privatpraktiserende læge om at leje sig ind, når bygningerne er blevet renoveret.

Erhvervsnyt

Carsten Lauridsen har stiftet selskabet Lauridsen Holding, Skjern ApS. Selskabets formål er at besidde kapitalandele og dermed beslægtet virksomhed.

Nyt fra politiet

En ATV Polaris Sportsman til en værdi af cirka 5000 kroner er stjålet fra et maskinhus på Lilkjærvej i Hee. Indbruddet i maskinhuset er sket fra den 20. januar til den 19. februar.

En 39-årig mand fra København er ved retten i Herning blevet idømt tre års fængsel for 102 tyverier fra biler, der stod parkeret langs den jyske vestkyst, i 2017 og 2018.

Navnenyt

Rigmor Lembcke Andersen, Skjern, er død.

 

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify