Vestjylland

Fredagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skje

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Helle Holbølls fritids- og familieliv er fyldt med bold 

Læs interviewet om Helle ved at klikke på linket herunder. 

LÆS MERE: Helle og håndbold knækkede kursen

Læs med, fjernstuderende

Kirsten Høy Andersen vil gerne have nuværende fjernstuderende i tale med det formål at undersøge, om der er behov for og potentiale i at oprette et stærkt fagligt og socialt studiemiljø.

LÆS MERE: Fjernstuderende får måske studiemiljø i Innovest

Frode Hansens anbefaling til valget 

”Hver eneste gang, vi har haft problemer med offentlige instanser, har han hjulpet os" 

LÆS MERE: Derfor stemmer kroejeren på Kristian Pihl

Bilister kan se frem til to-hjulede trafikanter på vejene omkring Ringkøbing Fjord i morgen, lørdag den 1. juni. Da afvikles nemlig det årlige 105 kilometer lange cykelløb, der skydes i gang klokken 09.00 i Skjern, Bork og Hvide Sande og klokken 09.15 i Ringkøbing. Godt 1100 deltagere havde tidligere i dag, fredag, meldt sig til løbet. Interesserede kan også tilmelde sig på dagen klokken 08.00. 1624 deltog sidste år i Fjorden Rundt.

Erhversnyt

Intet at berette. 

Nyt fra politiet 

Tyve kom ikke tomhændet fra gerningsstedet  

En landejendom mellem Søndervig og Ringkøbing blev onsdag ribbet for designerlamper og -møbler.

LÆS MERE: Designerlamper og -stole for 75.000 kroner stjålet

Diverse parfumer, to stole med metalben og plastsæde, en kommode, en væghængt kommode, et hvidt B&O Play musikanlæg, to blå skalstole samt en sort læderstol med træramme er stjålet fra et sommerhus på Fyrmarken i Nørre Lyngvig. Tyveriet er er begået i tidsrummet 6.-29. maj, og tyvene er kommet ind ved at bryde en terrassedør op.

En tysk bil blev meget skadet, men personerne i bilen slap uskadt, da bilen torsdag klokken 00.38 ramte et rådyr på Egvadvej i Tarm. En 75-årig mand fra Skjern blev torsdag klokken 17.48 stoppet på Petersmindevej i Skjern. Det viste, at han slet ikke havde lov til at køre bil, da hans kørekort var inddraget.

Der blev intet stjålet, da tyve brød en port op på Dana Tank på Nylandsvej i Lem. Indbruddet skete den 28.-29. maj.

En 35-årig mand fra lokalområdet blev sigtet for dokumentfalsk, da politiet onsdag klokken 10 var i Skjern og konstaterede, at nummerpladerne på hans bil var falsk.

En bilist på Åboulevarden i Tarm kørte onsdag klokken 10 op bag i en bil, men forsvandt fra uheldet uden at give sig til kende. Bilisten, det gik ud over, var en 35-årig mand fra Tarm.

Politiet standsede onsdag klokken 15.10 en 44-årig motorcyklist fra lokalområdet på Herningvej. Det viste sig, at manden allerede havde fået frakendt kørekortet. Politiet mistænkte ham desuden for at være påvirket af spiritus og euforiserende stoffer, og han fik taget en blodprøve. Politiet valgte også at tage hjem på den 44-åriges bopæl, hvor de fandt 25,69 gram hash samt 0,005 gram kokain.

Navnenyt 

Claus Henry Hansen tiltræder den 1. juni jobbet som afdelingschef for Fiskeriskolen i Thyborøn. Han blev uddannelsesleder på skolen i 2016 og har i cirka ni måneder været konstitueret som afdelingschef. Fiskeriskolen hører under EUC Nordvest i Thisted.

Eva Buur, Skjern, er død. 

Sonja Elisabeth Petersen, Skjern, er død. 

Ida Pedersen, Skjern, er død. 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify