Vestjylland

Foreningen InWestjylland med i kampen om 100.000 kroner

De 20-35-årige i Ringkøbing-Skjern Kommune har deres egen forening. Den er nomineret til "Årets fantastiske fællesskaber".

Borgere kan nu være med i afstemningen om, hvem der skal kåres til vinder af TV Midt Vest-konkurrencen "Årets fantastiske fællesskaber" - og indkassere præmien på 100.000 kroner.

En jury har nomineret fem foreninger til finalen – en af dem er InWestjylland, der blev dannet tidligere på året på initiativ af Emma Kaasgaard (billedet) i Ringkøbing.

Hun ærgrede sig nemlig over, at der ikke var et tilbud for unge indenfor kommune-grænsen i lighed med foreningen Eksil Vestjyder. Eksil Vestjyder holder kontakten og arrangerer aktiviteter for unge, som er flyttet fra kommunen - i håb om, at de vender tilbage efter endt uddannelse.

Fællesskab med jævnaldrende

Borgmester Hans Østergaard (V) hørte om Emma Kaasgaard idé og inviterede hende på borgmesterkontoret for at høre nærmere – og med assistance fra Ringkøbing-Skjern Kommune blev foreningen for de 20-35 årige indenfor kommunegrænsen en realitet. Den afviklede sit første arrangement i juni i år – med stor succes.

Juryen, der har nomineret de fem finalister, finder også, at InWestjylland er en rigtig god idé. På TV Midt Vests hjemmeside har juryen nemlig udtalt følgende:

"Det er noget, der er i den grad er behov for. Selvom man flytter tilbage til den by, man er vokset op i, eller aldrig er flyttet derfra, så har man brug for et fællesskab som ung. Mange af de jævnaldrende, man kendte som barn, bor måske ikke i området længere".

Ønsker du at stemme

Præmien lyder på 100.000 kroner – og afstemningen er gået i gang og fortsætter frem til søndag den 17. november. Ønsker du at stemme på InWestjylland, skal du sende en sms til 1272 med teksten MV3.

Vinderen offentliggøres torsdag den 21. november på www.tvmidtvest.dk/ff og direkte på TV Midt Vest klokken 19.30. På hjemmesiden findes præsentations-video af de fem nominerede.

De øvrige fire er: Brande Gymnastik- og Ungdomsforening, Falling Knights MC

Motorcykelklub fra Thy-Mors, Pen15 United, en fodboldklub for piger, der går på Herning Gymnasium og Idom-Råsted Borgerforening.

 

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify