Vestjylland

Sommerhuse på Klitten hærget af indbrud

Det blev blandt andet stjålet tre PH-lamper fra et sommerhus i Houvig.

Flere sommerhuse på Klitten har haft ubudne gæster den seneste tid.

På Sneppevej i Houvig er der stjålet tre hvide ph-lamper. Tyveriet er sket i tidsrummet 5.-16. januar, og tyvene har skaffet sig adgang ved at bryde hoveddøren op.

I et fritidshus på Mågedalen i Houvig forsvandt otte spisebordsstole, et fladskærms-tv samt en kogeplade. Ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi er der ikke tale om designerstole. Indbruddet fandt sted 12.-16. januar, og terrassedøren var brudt op.

På Lars Murersvej i Vedersø kom tyvene ind ved at bryde et køkkenvindue op. Her blev der stjålet en to'er og tre'er sofa, tre ældre lamper, to suppeterriner samt diverse køkkenudstyr. Indbruddet fandt sted i perioden 13.-16. januar.

Også på Sundhuse i Vedersø har der været indbrud i tidsrummet 5.-16. januar. Tyvene kom ind ved at bryde vinduet til et værelse op, men de stjal ifølge vagthavende ikke noget med sig.

På Lyngsletten i Klegod stjal tyvene to loftslamper samt en kommodeskuffe. Her var et soveværelsesvindue brudt op; indbruddet er sket i tidsrummet 11.-16. januar.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify