Sponseret

"Når livet gør ondt" - foredrag med pyskoterapeut

Psykoterapuet Hanne Esmarch fra Videbæk giver redskaber til at håndtere kriser i livet.

Spisning og foredrag står på programmet, når der tirsdag den 26. marts holdes Kvindeaften i Arken på Nørregade i Hvide Sande.

Hanne Esmarch, der er uddannet psykoterapeut og lærer, vil fortælle om, "Når livet gør ondt" - noget vi alle kommer ud for i vores liv for eksempel i form af sygdom, dødsfald, skilsmisse, ledighed eller problemer med et barn.

Psykoterapeuten giver ifølge Mette Glibstrup, medlem af programudvalget for Indre Mission Hvide Sande, undervejs i foredraget nogle redskaber til, hvordan man kan håndtere kriser og svære oplevelser livet.

Hanne Esmarch, der har egen klinik i Videbæk, kommer også ind på, hvor vigtigt det er at være der for hinanden - være hinandens ressource - når nogen løber ind i problemer.

Efter foredraget er der mulighed for at stille spørgsmål.

Foredraget er for kvinder i alle aldre - uanset om de er vante til at have deres gang i Arken, understreger Mette Glibstrup.

Det er gratis at komme til foredraget, som begynder klokken 19. Men arrangøren tilbyder også spisning - tapas - inden forud for foredraget klokken 17.30. Prisen for det er 125 kroner; interesserede skal tilmelde sig til metteglibstrup@gmail.com senest lørdag den 16. marts.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2020 Cookiepolitik / Udviklet af Optify