Sponseret

Lykkelige omstændigheder får LundLykke til at udvide

Den ene af de to indehavere af butikken i Ringkøbing er på vej på barsel.

Forrige år overtog Sarah Lund og Kirsten Lykke Frisør Søren Lund i Ringkøbing.

Det er gået over al forventning, og derfor kniber det at følge med, især i kosmetologafdelingen, som Sarah Lund står for.

Samtidig er Sarah Lund på vej på barsel, og derfor har salonen fra 1. februar ansat Ida Hove, så man er dækket ind, når Sarah Lund er på barsel, og så man fremover vil være to i afdelingen.

”Vi har utrolig travlt, så vi tænkte, at det også var en god anledning til at få en ekstra medarbejder,” forklarer de to indehavere af LundLykke, som salonen har heddet siden ejerskiftet i december 2017.

Ida Hove stammer fra Aarhus og er nu flyttet til Ringkøbing sammen med sin kæreste John Pedersen, der har fået arbejde hos Klittens Tømrer i Hvide Sande. 

Med ansættelsen af Ida Hove er der foruden de to indehavere fem ansatte i salonen.

Ida Hove er lægeeksamineret kosmetolog. Det betyder, at hun er uddannet til også at lave mere dybdegående behandlinger og bruge stærkere produkter, som kan bruges til at hjælpe folk med hudproblemer.

”Mange vælger at tage piller mod deres hudproblemer, fordi det er den nemme løsning, men tit er det bedre for huden at få behandling end medicin,” forklarer Ida Hove.

Hun har ti års erfaring inden for branchen, og hun er desuden vant til at arbejde med de typer af behandlinger, man i dag kan få hos LundLykke.

Det betyder, at kunderne ikke kommer til at mærke den store forskel, når Sarah Lund går på barsel til april.

”Det kommer til at køre på samme måde, som det gør i dag, og man kan få de samme behandlinger. Det eneste kunderne skal vænne sig til er et nyt ansigt og en ny accent,” siger Sarah Lund med henvisning til, at Ida Hove stammer fra Aarhus.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2020 Cookiepolitik / Udviklet af Optify