Sponseret

Kendt engelsk solist til Hvide Sande Gospelfestival

Årets Solist ved Hvide Sande Gospelfestival er et utrolig anerkendt navn i gospelkredse.

Man kan uden tvivl kalde det et scoop, når Hvide Sande Gospelfestival får besøg af en solist fra London, når arrangementet løber af stablen i weekenden den 22.-24. februar i Hvide Sande.

Årets Solist hedder Denice Wint og er et utrolig anerkendt navn i gospelkredse.

Denice Wint har sunget siden hun var fem år, og allerede i en alder af ni år blev hun omtalt på "Pebble Mill", et meget elsket BBC program, og som ti-årig sang Denice med sit skolekor i filmen "Golda Meir".

I sine tidlige teenageår boede hun i Vestindien, og som 14-årige blev hun dirigent for West Indies College i Jamaica.

Efter hun kom tilbage til England i 1989, blev hun en velkendt og respekteret vokalist og musiker.

Ydermere udvidede Denice sin musikalske løbebane; hun blev backing vokalist ved koncerter med kunstnere som Kurt Carr & The Kurt Carr Singers, Andrae Crouch, Gladys Knight, Mariah Carey, Michael Bolton, Jessye Norman, Chaka Khan og The Clarke Sisters, blot for at nævne nogle få.

Til dagligt underviser Denice Wint på Stanborough Secondary School i musik og sang i den sydengelske by, Watford. Samtidig instruerer hun også musikalske forestillinger for den lokale kirke.

Arrangørerne af Hvide Sande Gospelfestival glæder over at kunne byde Denice velkommen i Hvide Sande samt til at give folk mulighed for både at høre hende og for at synge sammen med hende ved den store gospelgudstjeneste i Helligåndskirken den 24. februar.

Det er stadig muligt at tilmelde sig Hvide Sande Gospelfestival på www.hvidesandegospelfestival.dk, hvor man også kan læse mere om gospelweekenden og afslutningskoncerten.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2020 Cookiepolitik / Udviklet af Optify