Skjern-Tarm

Ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm

Bliv opdateret på ugens vigtigste historier fra Skjern-Tarm på to minutter.

Fornem pris til Skjern-forretning

Skjern Maskinforretning er blevet hædret for sin evne til at sælge produkter på nettet. 

LÆS MERE: Indehaver blev overrasket over online-pris

Kvinde idømt fire års fængsel

En 36-årig kvinde fra Skjern er blevet idømt fire års fængsel for mishandling af sin søn, fra sønnen fra halvandet år, til han var seks år. Retten fandt det bevist, at kvinden havde tappet sønnen for blod over en længere periode, hvilket af retten blev betegnet som et råt og brutalt personangreb på sønnen. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern. 

Besparelser på vej hos kommunen

Ringkøbing-Skjern Kommune skal igennem en større sparerunde. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse fredag. Der er udsigt til besparelser over hele linjen. 

LÆS MERE: Ringkøbing-Skjern Kommune skal spare 76 millioner om året

Erhvervsnyt

Lars Hovmark Eriksen og John Willemoes Ladefoged har stiftet selskabet Små til små IVS i Hanning. Selskabets formål er handel med fødevarer produceret af små lokale fødevareproducenter.

Dennis Eldgård Dahl er blevet direktør i det nystiftede selskab Unique Biler Skjern A/S. Bestyrelsen består af Hans Ejner Jepsen, Dennis Eldgård Dahl, Leif Jensen og Jesper Holdgaard Jepsen med førstnævnte som formand. Selskabets formål er at drive detailhandel med salg af personbiler, varebiler, minibusser og lignende. 

Dorte Svenstrup er ny formand for Heimdal Entofarm ApS i Hoven. Hun afløser Ove Rønne. 

Skifteretten har afsluttet likvidationen af selskabet R2A Invest ApS i Skjern. 

Der er afsagt konkursdekret over selskabet SP2019 A/S i Skjern. 

Nyt fra politiet

Fredag den 1. februar blev en kvinde udsat for et tyveri, da hun handlede hos ABC i Tarm. Tyven stjal en mobiltelefon fra hendes lomme. Det skete ved 14.30-tiden.

Der har været indbrud i en landejendom på Odderupvej ved Ådum fredag den 1. februar i tidsrummet 8.00 til 13.45. Tyven eller tyvene er kommet ind ved at knuse et vindue, og der er stjålet nogle smykker i forbindelse med indbruddet.

Fredag den 1. februar mellem klokken 8.00 og 13.45 er der stjålet kontanter, smykker og værktøj på en landejendom på Sæddinghedevej ved Sædding. Tyven eller tyvene er muligvis kommet ind via en ulåst dør.

Politiet stoppede fredag den 1. februar om aftenen en 41-årig mand fra Skjern-området, der kom kørende i sin bil på Holstebrovej i Skjern. Politiet mistænker ham for at være påvirket af amfetamin.

Der er begået indbrud på Bredgade i Skjern i perioden torsdag den 31. januar til lørdag den 2. februar. Her er et vindue blevet brudt op, og der er stjålet to headset.

Brugsen i Skjern har været udsat for butikstyveri, da en mand kom ind i butikken for at hente øl og mad. Manden forlod butikken uden at betale. Det skete lørdag den 2. februar klokken 19.15, og man har en god formodning om, hvem manden er.

I Tarm blev tre personer snuppet lørdag nat den 2. februar i besiddelse af ulovlige knive. De tre personer havde angiveligt et udestående med hinanden. To af personerne blev taget på Lønborgvej og den tredje på Storegade. Der er tale om personer, som politiet kendte i forvejen.

Der har været indbrud i et udhus til en ejendom på Lønborgvej i Tarm. Det er sket søndag den 3. februar i tidsrummet 18.30 til 19.40. Der er stjålet to kasser øl, noget værktøj og nogle alufælge.

Et komplet sæt golfudstyr – taske, køller og sko – til en værdi af 15.000 kroner er stjålet fra et kælderrum på Øster Allé i Skjern. Tyven er kommet ind i kælderrummet ved at klippe hængelåsen over. Indbruddet er sket i perioden 23. december til 3. februar.

Navnenyt

Niels Jørgen Nielsen, Skjern, er død. 

Maren Jansen, Skjern, er død. 

LÆS OGSÅ: Tove droppede landbruget og gik i voksenlære i Skjern

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify