Skjern-Tarm

Ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Skjern-Tarm på to minutter.

Tysker åbner egen klinik i Skjern

Ergoterapeut Sylvia Jasinski flyttede fra Tyskland til Skjern for halvandet år siden. Hun har lært dansk og nu åbnet "Ergoterapi Klinik" i Innovest.

Læs mere: Ergoterapeut har åbnet egen klinik i Innovest

Skjern-folk evakueret under brand

Lene og Hans Jørn Mikkelsen, der er direktør i Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, og tre hold venner, blandt andet Lisbeth Refstrup og Per Schjemte fra Skjern, blev søndag aften reddet ud af et brændende hotel i Kenya.

Læs mere: To Skjern-par reddet evakueret fra brændende hotel i Kenya

Erhvervsfolk redder Solid Group

En kreds af lokale investorer i Skjern har skudt penge i den konkursramte vindmølleproducent Solid Group. Det betyder, at virksomheden overlever, og at cirka 50 medarbejdere beholder deres arbejde. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse. 

Borgere klar til at overtage brugs

28 borgere i Stauning er gået sammen om at købe den ejendom, der tidligere husede byens brugs. Det er planen nu at stifte et selskab med byens øvrige borgere, som skal stå for driften af butikken. 

Kom på retræte under åben himmel

Hellig Kors Kloster har problemer med skimmelsvamp, og det har fået lederparret til at tænke i nye baner.

LÆS MERE: Kloster vil tilbyde retræter under åben himmel

Erhvervsnyt

Strandbygaard A/S i Skjern ejes igen 100 procent af Ole Strandbygaard og Claus Scotwin. Emballagegruppen i Vejle ejede 65 procent af aktiekapitalen i firmaet. Men da May Invest Equity købte hele aktiekapitalen i Emballagegruppen, fik Ole Strandbygaard og Claus Scotwin mulighed for at købe aktiekapitalen tilbage, skriver firmaet i en pressemeddelelse. Strandbygaard ejer 50 procent i Grafisk Forum, Horsens og købte sidste år Bestseller Printhouse, der er flyttet til Skjern. Firmaet har cirka 70 ansatte og en årlig omsætning på 100 millioner kroner. 

Carsten Thygesen er formand og Søren Christian Dahl direktør og bestyrelsesmedlem i det nystiftede Selskabet af 13. februar 2019 A/S. Selskabets formål er kapitalanbringelse i unoterede værdipapirer og lignende. Bestyrelsen består desuden af Carsten Lauridsen. 

Søren Dahl Christensen er blevet direktør for det nystiftede Produktionsselskabet af 13. februar 2019 A/S i Skjern. Selskabets formål er at drive smede og maskinværksted. Bestyrelsen består af Carsten Thygesen, Carsten Lauridsen og Søren Dahl Christensen med førstnævnte som formand.

Kasper Holgersen er ny direktør i Flexfarming ApS i Sædding. Han afløser Søren Bjerg Christensen og Mette Aggerholm Sørensen. Der er samtidig skiftet ud på posterne i bestyrelsen, hvor Ole Søndergaard Madsen er ny formand. Søren Bjerg Christensen, Mette Aggerholm Sørensen og Kasper Holgersen er i samme forbindelse optaget som menige medlemmer af bestyrelsen. 

Skifteretten har afsluttet behandlingen af Vestre Ringgade 62 ApS i Skjern. Selskabet er dermed opløst. 

Estie West IVS i Ådum er taget under likvidation ved Skifteretten. 

Øl og Vino IVS i Egeris er taget under likvidation ved Skifteretten. 

Strevelinsvej, Erritsøe ApS i Skjern er blevet opløst ved skifteretten.

Fixhuset IVS i Tarm er blevet opløst af skifteretten.

Bjørkwin Thermo Transport No ApS i Skjern er opløst af skifteretten.

Nyt fra politiet

En rød plæneklipper af mærket Jonsered til en værdi af godt 30.000 kroner er stjålet fra en ulåst garage på Fasanvej i Tarm. Indbruddet fandt sted onsdag den 6. februar klokken 11 til onsdag den 13. februar klokken 16.

Der er torsdag morgen blevet stjålet en plæneklipper af mærket Stiga fra Bølling Kirke, ligesom der er forsvundet en trailer fra stedet. 

En 60-årig kvinde blev onsdag morgen stoppet af politiet i Lyne mistænkt for at være påvirket af alkohol, hvilket en måling på alkometret bekræftede. Hun blev derfor taget med ind til en blodprøve. I samme forbindelse stoppede politiet en 61-årig, som kørte uden kørekort. Han fik konfiskeret sin bil, da han flere gange tidligere har kørt uden kørekort. 

300 liter diesel i en plastdunk, der stod på laddet af en lastbil, er enten 7. eller 8. februar stjålet på Tarmvej i Sønder Bork. Samtidig blev en nummerplade stjålet fra lastbilen – det drejer sig om indregistreringsnummeret BC 75 606.

Navnenyt

Søren Egon Johnsen, Tarm, er død.

Bodil Thomsen, Skjern, er død.

Emil Vestager Jeppesen, Skjern, er død.

Lis Horsbøl Pedersen, Tarm, er død. 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify