Skjern-Tarm

Ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Skjern-Tarm på to minutter.

Erhvervsnyt

Carsten Lauridsen er trådt ud af bestyrelsen for firmaet Ringkøbing Varmepumpe ApS i Skjern. Han er afløst af Søren Christian Dahl. 

Skifteretten i Herning har afsagt konkursdekret over firmaet Krinvest.eu ApS i Tarm.

Formand Lisbeth Lorentsen er trådt ud af bestyrelsen for firmaet Creativ Business IVS i Bølling, Skjern. 

Trine Wittrup Ørskov er trådt ud af bestyrelsen for firmaet Clickstarter ApS i Skjern.

Knud Erik Juhl Finnemann er fratrådt direktionen for firmaet Perlehuset ApS i Bølling, Skjern.

Virksomheden Nødderisteriet IVS i Skjern er omregistreret fra et iværksætterselskab til et anpartselskab. Navnet er nu Nødderisteriet ApS.

Poul Hjulmand og Carsten Thygesen er fratrådt bestyrelsen for firmaet Conset A/S i Skjern.

Birgitte Kloster er fratrådt bestyrelsen og direktionen for firmaet Kramp Danmark A/S i Skjern. Hun er afløst af Mario Babic. 

Karin Skat Standager er trådt ud af direktionen for selskabet Skat Standager Holding IVS i Skjern.

Brian Pedersen har stiftet selskabet Ferrodan Iron A/S i Skjern. Brian Møller Dyrholm Pedersen (formand), Asger Filsø og Steen Brinch Gildenpfennig er trådt ind i bestyrelsen. Steen Brinch Gildenpfennig er indtrådt i direktionen. Selskabets formål er industriel produktion, handel samt anden hermed beslægtet virksomhed.

Brian Pedersen har stiftet selskabet Dana Tank A/S i Lem. Brian Møller Dyrholm Pedersen (formand), Asger Filsø og Steen Brinch Gildenpfennig er trådt ind i bestyrelsen, og Steen Brinch Fildenpfennig er trådt ind i direktionen. Selskabets formål er industriel produktion, handel samt anden hermed beslægtet virksomhed.

Skifteretten i Herning har afsagt konkursdekret over firmaet Amei ApS i Lønborg, Tarm. Mark Patrick Palmer Jørgensen er fratrådt direktionen.

Skifteretten i Herning har vedtaget likvidation af firmaet Gjesing Invest A/S i Dejbjerg, Skjern. Formand Peter Gammelvind samt Rikke Fenger Jeremiassen og Freddy Neergaard er fratrådt bestyrelsen, og Freddy Neergaard er fratrådt direktionen. 

Nyt fra politiet 

Skjern Produkthandel har været udsat for tyveriforsøg. Natten mellem lørdag den 26. og søndag den 27. oktober har gerningsmænd brudt døren op til en lagerhal og forsøgt at stjæle katalysatorer.

Lumi Genbrug på Snedkervej i Skjern har haft indbrud. Tyven eller tyvene er kommet ind ved at tage en rude ud. Det tyder ikke på, at der er stjålet noget. Indbruddet blev begået torsdag den 24. oktober klokken 17 til næste dag klokken 10.

Skaven Strand Camping har fået stjålet tre gasflasker. Tyveriet er begået i perioden fra den 18. til den 25. oktober.

Det blev ved forsøget, da en tyv brød en gasflaskeboks ved en campingvogn op på Skaven Strand Camping i Vostrup. Tyveriforsøget fandt sted i perioden 13.-25. oktober.

Adskillige computere og mobiltelefoner er stjålet fra elevværelser på Sædding Efterskole, da en eller flere tyve brød ind på skolen. Tyveriet skete klokken 18.00-18.20, mens eleverne var ved at spise aftensmad. Indbrudstyvene er kommet ind via et vindue. Lokalpolitiet Ringkøbing hører gerne fra folk, der har set eller hørt noget om tyveriet på telefon 114.

En tysker mistede onsdag klokken 15.40 sin pung ved put & take-søen på Lodberg Hede. Pungen, der lå på et bord, indeholdt penge og personlige papirer.

Navnenyt

Ellen Sørensen, Hemmet, er død, 88 år.

Jens Thusholt Nielsen, Skjern, er død, 80 år.

Mogens Findsen Jørgensen, Tarm, er død, 92 år.

Kristian Tang Nielsen, Tarm, er død, 80 år.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify