Skjern-Tarm

Ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Skjern-Tarm på to minutter.

Erhvervsnyt

Skifteretten har afsluttet konkursbehandlingen over F&B Totaltransport ApS i Skjern.

LS, Skjern 1 ApS har skiftet adresse fra Skjern til Åbyhøj.

Der er afsagt konkursdekret over Danifood ApS i Borris.

Jysk Metalteknik ApS i Skjern har anmodet skifteretten om at blive opløst.

Mark Patrick Palmer Jørgensen er gået af som formand for Midtjysk Facaderenovering ApS i Lønborg.

Ivar Malthe Foghsgaard er ny formand for ST Skoleinventar A/S i Tarm. Han afløser Lars Foghsgaard. Ivan Christian Hansen er i samme forbindelse optaget i direktionen.

Selskabet Wow Park Billund ApS har skiftet adresse fra Finderup til Billund.

Nyt fra politiet

Politiet ransagede torsdag klokken 13 en ejendom i Skjern. Her fandt man 7,51 gram hash. En 23-årig mand blev sigtet.

På Jernvej i Skjern er en knallert blevet udsat for hærværk. Det er sket tirsdag mellem klokken 8 og 11, hvor der blandt andet er puttet sten i udstødningen og kaffe i benzintanken.

Tilbage i august blev en trailer stjålet fra erhvervsparken i Skjern. Den er nu fundet i Hedensted.

En ung mand fra lokalområdet blev standset af politiet klokken 01.50 natten til lørdag den 5. oktober på Tarmvej uden for Lønborg. Det viste sig, at han ikke havde noget kørekort, og han blev desuden sigtet for spirituskørsel.

Der er stjålet en trailer fra en ejendom på Gammel Landevej i Hemmet. Den er hvid og har registreringsnummer GW 7730. På traileren var der nogle møbler og nogle paller.

En mand kom torsdag galt afsted hos Vestjysk Andel i Borris. Han ville skære en sæk op med en hobbykniv og kom i den forbindelse til at skære sig selv i låret.

I perioden mandag til torsdag har der været indbrud i en butik på Tarmvej i Lønborg. Der er stjålet mellem 400 og 500 kroner fra kasseapparatet.

Natten til fredag klokken 01.05 standsede politiet en 39-årig mand på Åboulevarden i Tarm, som blev sigtet for at være i besiddelse af 1,98 gram amfetamin.  

Der har været indbrud i en ejendom på Bækgårdsvej i Skjern. Det er sket fra søndag til onsdag. Man er kommet ind gennem et vindue, og man har stjålet smykker og sølvtøj.

Der har været indbrud i en ejendom på Langagervej i Skjern. Det er sket fra tirsdag klokken 18 til onsdag klokken 19. Man er kommet ind gennem et vindue, som er brudt op. Det ser ikke ud til, at der er stjålet noget.

Politi og brandvæsen var onsdag ved 19-tiden en tur i Borris, hvor der var opstået ild omkring et halmfyr på Arnborgvej. Ilden kom hurtigt under kontrol, og hverken fyr eller bygninger tog skade.

Navnenyt

Edith Irena Juhl, Tarm, er død, 80 år.

Karen Rosa Hansen, Skjern, er død, 97 år.

Maren Høy Madsen, Skjern, er død, 87 år.

Hanne Jensen, Hemmet, er død, 66 år.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify