Skjern-Tarm

Ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm

Bliv opdateret på ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm på to minutter.

Udvalg siger god for Rema1000

Teknik- og miljøudvalget gav tirsdag den endelige godkendelse i sagen om Rema1000, der ønsker at opføre en butik i udkanten af Skjern.

DR-redaktør tror på Tarm-kandidat

Uffe Tang, der er politisk redaktør på DR Nyheder, skrev tidligere på ugen i et opslag på Facebook, at han mener, det er realistisk, at efterskoleforstander Kristian Andersen fra Tarm kan trække et kredsmandat for Kristendemokraterne ved det kommende folketingsvalg og dermed sikre partiet en plads i Folketinget. 

LÆS MERE: DR-redaktør: Det er realistisk at KD kommer i folketinget

Erhvervsnyt

Jörn Neubert er indsat som ny formand for Skjern-virksomheden Gåsdal Bygningsindustri A/S. Han afløser Bengt Magnus Ingemar Tärnskär.

Kurt Anton Vang har stiftet KV Boligudlejning IVS i Vostrup. Selskabets formål er investering i og udlejning af fast ejendom. 

Nyt fra politiet

To biler blev fredag den 18. januar udsat for hærværk i Skjern. Den ene holdt parkeret ved rådhuset og den anden ved SuperBrugsen. I begge tilfælde er en person kravlet op på kølerhjelmen, hvorfra vedkommende har sparket og derved lavet buler i bilerne. To biler blev fredag udsat for hærværk i Skjern. Den ene holdt parkeret ved rådhuset og den anden ved SuperBrugsen. I begge tilfælde er en person kravlet op på kølerhjelmen, hvorfra vedkommende har sparket og derved lavet buler i bilerne. 

En 22-årig mand blev natten mellem mandag og tirsdag stoppet af politiet på Ringkøbingvej nord for Skjern. Det viste sig, at den unge mand kørte på en stjålet knallert. Han ønskede ikke at fortælle politiet, hvordan han var kommet i besiddelse af knallerten. 

På Tværvej i Tarm blev der natten til onsdag stjålet en værktøjskasse fra en bil. Tyven fik adgang til værktøjskassen ved at knuse en rude i bilen. 

I løbet af den seneste måned er der forsvundet cirka 100 høballer fra et lager på Magårdsvej ved Sdr. Bork. 

Et redskabsskur og et værksted ved Lønborg Kirke er blevet tømt for haveredskaber af ukendte gerningsmænd. Indbruddet fandt sted natten til onsdag. Tyvene har blandt andet stjålet en havetraktor og en plæneklipper. 

På Vejlevej en kilometer uden for Tarm kom en 23-årig mand fra Skjern-området torsdag ud for et uheld. Der skete det, at bilens baghjul blokerede, og bilen endte derfor ude på en mark, hvor den landede på taget. Den unge mand kom ikke noget til ved uheldet. 

LÆS OGSÅ: Butikstyveri i Skjern var planlagt, men mislykkedes

LÆS OGSÅ: Lerduer og kastemaskiner stjålet fra jagtklubhus ved Tarm

Navnenyt

Mary Ramskov, Tarm, er død. 

Sigurd Stampe Nielsen, Tarm, er død. 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify