Skjern-Tarm

Ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Skjern-Tarm på to minutter.

Viljestyrke og mange timer

Al begyndelse er svær. Det måtte Martin Larsen sande, da han i 2012 etablerede virksomheden, Smemek i Fiskbæk. Nu har virksomheden ordrer i bogen og 25 ansatte.  

LÆS MERE: Smemek bygger asfalt-vogne til norsk forhandler

Kommuner får økonomisk støtte 

Ringkøbing-Skjern og Varde kommuner etablerer turistmedestinaion.

LÆS MERE: Fælles turisme-destination har fået tilsagn om 3,4 millioner kroner

Landdistriksrådets pulje-kasse får stort bidrag 

Intet mindre end en halv million kroner ryger direkte i Landdistriksrådets pulje. 

LÆS MERE: 500.000 kroner i Landdistrikts-rådets kasse

Fest - også på hverdage

I studenterugerne må restauratører i Ringkøbing-Skjern Kommune genre holde åbent efter midnat. 

LÆS MERE: Restauratører må holde længere åbent for studenterne

Det kan lade sig gøre at vinde VM-guld

Murer Nicolai Asmussen fra Videbæk fik guld ved World Skills 2011 i London. Dermed giver han nok de 14 unge håndværkere, der netop er rejst til World Skills 2019 i den russiske by, Kazan, et par tips. Nicolai Asmussen er nemlig en af håndværker-landsholdets to teamledere. 

LÆS MERE: To lokale firmaer sender håndværkere til World Skills

Kommunen efterlyser kandidater

Ringkøbing-Skjern Kommune opfordrer borgerne til at sende forslag til, hvem der skal have en kontant skulderklap på 5.000 kroner samt et diplom, for den sociale indsats i løbet af året.

LÆS MERE: Du kan indstille kandidater til Frivilligprisen 2019

Erhversnyt

Vagn Hvirgel Andersen er tiltrådt bestyrelsen for Lyne Invest ApS, Lyne ved Tarm. 

Anmodningen til Skifteretten i Herning om opløsning af Wham Bam Rent ApS i Skjern er tilbagetaget. Jørgen Hoffbeck Nielsen er tiltrådt direktionen.

Anmodning om opløsning af selskabet KL Byg og Bo ApS i Spjald, jf. selskabslovens § 225 sendt til Skifteretten i Herning. Kenneth Latawiec er fratrådt direktionen. 

Peter Sehested Glargaard er fratrådt direktionen for firmaet Clickstarter ApS i Skjern. Trine Wittrup Ørskov er tiltrådt direktionen. 

Frank Hansen, Hoven Holding ApS, Tarm, har stiftet Ejendomsselskabet Horns Bjerge ApS i Hoven, Tarm. Frank Majgaard Hansen er indtrådt i direktionen. Selskabets formål er ejendomsinvestering og dermed beslægtet virksomhed efter ledelsens beslutning. 

Per Koustrup Pedersen, Dennis Koustrup Pedersen Holding ApS, har stiftet selskabet Zpeylodge ApS i Skjern. Dennis Koustrup Pedersen (adm. dir.) og Per Koustrup Pedersen er tiltrådt direktionen. Selskabets formål er at udøve virksomhed med handel og service samt aktiviteter i tilknytning hertil.

Nyt fra politiet 

Redningsbåde og helikopter deltog i eftersøgningen 

Efter flere timers intens eftersøgning, fandt redningsfolkene den 55-årige fisker død. 

LÆS MERE: Redningstjenester fandt en savnet 55-årig fjordfisker død

Der har været indbrud i en ejendom på Østervang i Skjern. Indbruddet er sket fra torsdag klokken 22.00 til fredag klokken 8.00. Man er kommet ind gennem et vindue. Det vides endnu ikke, hvad der er stjålet.

Politiet har fået anmeldelse om et indbrud på Kløvervej i Tarm, som er sket fra tirsdag klokken 16.00 til fredag klokken 16.10. Der er endnu ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Lørdag klokken 19.14 fik politiet en anmeldelse om, at der blev kørt ræs og brændt dæk af på Skodbølvej i Ådum. Da politiet ankom til stedet var der dog ikke noget at se.

Et træ væltede lørdag ved 23-tiden ud på vejen i krydset ved Vestre Kvartervej og Tarmvej i Tarm. Det gjorde, at den ene vognbane var spærret, inden Falck kom ud og fjernede træet.

Politiet fik lørdag aften klokken 23.26 en anmeldelse om, at der blev spillet højt musik på Østergade i Skjern. Da politiet ankom til stedet, var musikken slukket, men de traf en person, som erkendte at have spillet musik, og som lovede ikke at spille mere den aften.

På Bork Havnefestival fik en person stjålet en powerbank fra et telt. Det skete fra fredag den 2. august til søndag den 4. august.

Indbrudstyve stjal tobaksvarer

Den nye brugs i Hemmet har været udsat for indbrud. Der er stjålet tobaksvarer for et ukendt beløb. Gerningsmændene har brugt samme fremgangsmåde til at komme ind som indbrudstyvene gjorde ved indbruddet i Kloster i juli i år.

LÆS MERE: Brugsen i Hemmet udsat for indbrud

Der har været indbrud i en ejendom på Bjerregaardsvej i Sdr. Vium. Det er sket tirsdag fra klokken 7.00 til 15.00. Man er kommet ind ved at knuse en rude, og man har stjålet nogle smykker.

Onsdag klokken 12.00 var politiet i Tarm, hvor man fandt 40 cannabisplanter i en ejendom, hvilket ejeren blev sigtet for.

Onsdag ved 16-tiden blev Dansk Outlet i Tarm udsat for et butikstyveri. Tre udenlandske mænd og en kvinde stjal trøjer, t-shirts og jakker. 

Klokken 12.35 torsdag standsede politiet en 36-årig kvinde fra Vostrup på Tarmvej ved Hemmet. Det viste sig, at kvinden kørte uden kørekort, hvilket hun blev sigtet for. Indehaveren af bilen blev desuden sigtet for at have ladet hende føre bilen.

Fra en lagerhal i Spjald er der stjålet en halmopsamler af mærket Ørum, to truck, 800 valpenet og 20 ruser til en samlet værdi af 165.000 kroner. Det er sket fra den 7. juli til den 12. august.

Navnenyt 

Søren Jørgensen, Skjern, er død, 71 år

Ove Egeris Svendsen, Skjern, er død, 77 år.

 

LÆS OGSÅ: Bryghuset har koncert-foredrag om Johnny Cash

LÆS OGSÅ: Redningstjenester fandt en savnet 55-årig fjordfisker død

LÆS OGSÅ: Flot og farverig "Kulturfangst"-parade i Hvide Sande

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify