Skjern-Tarm

Ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Skjern-Tarm på to minutter.

Skal du også til festival i Bork

Martin Jensen, formand for Bork Festival, fortæller om baggrunden for årets festival, og hvad folk kan se frem til, når festivalen går i luften den 31. juli til den 3. august.

LÆS MERE: Bork Festival har 40 års jubilæum

Erhversnyt 

Tina Pedersen (adm. dir.) for firmaet Lønborg Murerfirma ApS, Lønborg ved Tarm, er fratrådt direktionen. Kristian Pedersen (adm. dir.) er tiltrådt direktionen.

Skifteretten i Herning har afsluttet tvangsopløsningen af firmaet MTB Montage IVS i Skjern. Firmaet er opløst.

Nyt fra politiet 

Ejner Melballes Have på Storegade i Tarm har været udsat for hærværk den 16-17. juli i form af graffiti. På en bænk er skrevet "karma" - ligesom det tidligere er sket flere steder i Skjern - og på væggen er der skrevet "kush".

Knallerter og måske biler kørte rally på Birkvej i Skjern. Sådan lød anmeldelsen, som politiet modtog onsdag klokken 21.23. Men politiet kunne ikke se noget, da de kom derned.

En 70-årig mand fra Stauning blev torsdag klokken 10.30 stoppet, da han kørte i bil på Kirkebyvej i Stauning. Manden havde ikke noget kørekort

Det var en dyr samtale, som en 34-årig mand fra Hemmet foretog torsdag klokken 10.10. Manden blev nemlig stoppet af politiet, da han talte i telefon, mens han kørte i bil på Skjernåvej i Tarm. Pris: 1500 kroner.

Navnenyt 

Leif Gustav Olesen, Hemmet, er død, 87 år.

Erna Wiuff, Tarm, er død, 85 år.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify