Skjern-Tarm

Ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Skjern-Tarm på to minutter.

Læs med, badere!

Kystlivreddere opfordrer til at følge de fem baderåd. Læs de fem baderåd i artiklen. 

LÆS MERE: Kystlivreddere: Gå aldrig alene i vandet

De skal bare have fred og ro, de små unger

Naturstyrelsen får mange, rigtig mange henvendelser fra folk, der synes, det er synd, at sælunger ligger alene på stranden. Men det er naturens orden, forsikrer styrelsen. Den opfordrer folk til at gå langt udenom ungerne, så sæl-mor kan komme op og give dem mælk.

LÆS MERE: De hviler sig bare og slapper af på stranden

Erhversnyt 

Skifteretten i Herning har afsluttet konkursbehandlingen af Annies og Jensens Rengøring ApS i Skjern, og virksomheden er opløst.

Christian Bjerre Bojsen (næstformand) og Henrik Jensen Höhrmann (formand) er fratrådt bestyrelsen for WOW-Park ApS i Skjern. Christian Bjerre Bojsen (formand) er tiltrådt bestyrelsen. 

Christian Bjerre Bojsen og Henrik Jensen Höhrmann (formand) er fratrådt bestyrelsen for Wow Park Scandinavia ApS i Skjern. Christian Bjerre Bojsen (formand) er tiltrådt bestyrelsen.

Flemming Holk Nielsen og Jørgen Holk Nielsen har stiftet selskabet Langvang Holding 2 ApS i Borris. Flemming Holk Nielsen er tiltrådt direktionen. Selskabets formål er at eje formuegenstande, herunder anparter og aktier samt hermed beslægtet virksomhed.

Nyt fra politiet 

En 38-årig kvinde fra Nørre Felding er sigtet for ikke at overholde sin vigepligt, da hun kørte fra Odinsvej ud på Nordre Ringvej i Ringkøbing. Kvinden kørte ind i en bil med to personer fra Ringkøbing, en 20-årig mand fra Ringkøbing samt en 18-årig passager. De to kom til observation på Herning Sygehus. Færdselsuheldet skete fredag den 5. juli klokken 15.20.

Betjentene nåede ikke til Skjern, før anmelderen af høj musik på Fyrvænget ringede og sagde, at musikken var slukket. Episoden fandt sted lørdag den 6. juli lidt over midnat.

Der blev stjålet smykker for cirka 5.500 kroner under et indbrud i et villa på Østergade i Skjern. Tyven kom ind via en kælderdør. Indbruddet fandt sted lørdag den 6. juli klokken 12-18.

En info-tavle i Troldhede har været udsat for graffiti-hærværk. Der er skrevet "KDS" på begge sider af tavlen. Hærværket er begået i tidsrummet mandag den 1. til torsdag den 4. juli.

1500 meter kobbertråd, eller tre ruller á 500 meter er stjålet fra Tarm Varmeværk. Tyveriet blev begået fra fredag den 6. til mandag den 8. juli.

En 23-årig mandlig bilist fra Tarm blev mandag klokken 11.05 stoppet på Åboulevarden i Tarm. Han blev testet positiv for amfetamin og kokain.

En iphone 6 i et grønt cover samt et mastercard blev stjålet under et indbrud på Tuesdrøwt i Nørre Bork. Tyven er kommet ind via et åbent vindue. Tyveriet fandt sted søndag den 7. juli klokken 11.30-12.30. 

Der har været indbrud i en garage/udhus på Sæddingvej i Sædding. Tyven stjal en Yamaha FZR 1000 årgang 1993. Motorcyklen er turkis med hvide striber og har registreringsnummer AF 15220. Indbruddet blev begået fra torsdag den 4. juli til mandag den 8. juli, og tyven skaffede sig adgang ved at afmontere en stalddør.  

En 22-årig lastbilchauffør fra Vejle fik tirsdag klokken 14.17 syre i ansigtet. Chaufføren holdt på Tværvej i Tarm og var i færd med at skifte batteri på lastbilen, da batteriet pludselig sprang og sendte syre op i ansigtet på manden. Han kom til behandling på Herning Sygehus; ifølge vagthavende ved Lokalpolitiet i Ringkøbing er der ikke sket permanent skade på hans øjne.

En trailer af mærket Humbaur er stjålet fra Tværvej i Tarm i tidsrummet fredag den 5. til tirsdag den 9. juli. Traileren har registreringsnummer AK 7886.

Navnenyt 

Karl Ole Pedersen, Hemmet, er død, 87 år. 

Aksel Nielsen, Skjern, er død, 84 år. 

Erik Hansen, Hemmet, er død, 57 år. 

 

LÆS OGSÅ: Nanna giver råd om solcreme til alle hudtyper

LÆS OGSÅ: Kokke kreerer retter med Hvide Sande Rejen

LÆS MERE: "Nu sejler vi til Sydpolen"

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify