Skjern-Tarm

Ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Skjern-Tarm på to minutter.

Pas på revlehullerne 

Hvis du holder af at bade, skal du være særlig opmærksom. Lige nu er der nemlig risiko for at ryge i et revlehul. 

LÆS MERE: Livredning: Badende skal passe på revlehuller

Erhversnyt 

Trine Wittrup Ørskov har stiftet virksomheden Trine Ørskov Holding ApS i Skjern. Selskabets formål er at eje kapitalandele i andre virksomheder og dermed beslægtet virksomhed. Trine Wittrup Ørskov er tiltrådt direktionen. Trine Wittrup Ørskov er tiltrådt bestyrelsen. 

Helle Sommer Kelså har stiftet virksomheden Tømmergårdens Tandlæger ApS i Tarm. Selskabets formål er at drive tandlægevirksomhed, samt herved beslægtet virksomhed. Helle Sommer Kelså er tiltrådt direktionen. 

Skifteretten i Herning har vedtaget likvidation over Poul Blik's Eftf., Tarm ApS i Tarm. Ann Schrøder er fratrådt firmaets direktion. 

Nyt fra politiet 

Det lykkedes via et tip Midt- og Vestjyllands Politi at finde den 15-årige Skjern-pige i Skals ved Viborg søndag klokken 13. Pigen havde fredag den 28. juni om aften forladt sit hjem i Skjern.

Det var rimelig roligt, da en patrulje søndag de 30. juni klokken 05.00 kom til Rakkerstuen i Skjern, hvor der var ballade. Politiet var ikke i stand til at finde ud af, hvad der havde forårsagt balladen.

Citykiosken i Skjern fik natten til søndag den 30. juni ødelagt sin isreklame, der koster mere end 10.000 kroner.

Politiet giver råd mod tyveri og indbrud

Der er mulighed for et møde de uniformerede betjente til open by night og bagagerumsmarked i Søndervig.

LÆS MERE: Politiet tager til open by night og bagagerums-marked

To skibscontainere, der står i Nygade i Skjern, har været udsat for hærværk. Der er malet graffiti på containerne, der tilhører Ringkøbing-Skjern Kommune. Hærværket er begået i tidsrummet fredag den 28. juni klokken 12 til mandag den 1. juli klokken 08.00.

En skruemaskine af mærket Bosch er stjålet fra en villa i Østergade i Skjern. Tyveriet fandt sted mandag klokken 10.30-11.00.

Fire flagstænger, der stod i Bredgade, er blevet knækket. Desuden er en stang stukket igennem et telt ved Citykiosken. Den fik forleden ødelagt et is-reklameskilt til en værdi af cirka 10.000 kroner. Lokalpolitiet i Ringkøbing vil nu undersøge, om der er en sammenhæng mellem hærværket mod flagstængerne samt is-reklameskiltet. Flagstængerne tilhører Skjern Garden. Hærværket mod flagstængerne blev begået fra lørdag den 29. juni klokken 22 til næste morgen klokken 05.25.

Umiddelbart blev der intet stjålet ved et indbrud på Tejlgårdsvej i Foursum torsdag klokken 02.35. Gerningsmændene var i gang med at stjæle designer-møbler, da de blev forstyrret af husets ejer. De tog derefter benene på nakken og flygtede i en sort Audi i retning mod Vardevej.

En 20-årig mandlig student fra Tarm fik onsdag eftermiddag et mindre kraniebrud samt en hjernerystelse, da han sprang af en åben bil på studenterrundtur. Ulykken skete, fordi manden mistede sin hue under køreturen på Vardevej i Tistrup, og han sprang af bilen for at samle huen op, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Navnenyt 

Betty Marie Madsen, Tarm, er død, 91 år.

Børge Juhl Olesen, Hemmet er død, 92 år.

Grethe Jørgensen, Skjern, er død, 74 år.

Arla Dransfeldt, Skjern er død, 82 år.

 

LÆS OGSÅ: Hun var helt høj efter klubbens første aktivitet.

LÆS OGSÅ: Kaj glæder sig til at lede trygt hjem for ældre

LÆS OGSÅ: De fører Frydendahl-værdierne videre

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify