Skjern-Tarm

Ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Skjern-Tarm på to minutter.

Årets Ildsjæl findes på Frivillig Fredag 

Skjern Handelsforening vil udvælge Årets Ildsjæl. Dog har de én betingelse. Læs hvad betingelsen er i artiklen herunder.

LÆS MERE: Skjern Handelsforening vil kåre årets ildsjæl

Afstressende hobby

Multiemediedesigner Anne-Sophie Bech fra Velling har lavet en mindfulness-malebog.

LÆS MERE: Velling-bo står bag malebog med motiver fra kommunen

De nye ministre

Danmark har nu fået en ny regering efter, at socialdemokraten, Mette Frederiksen, har forhandlet med Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten i flere uger. Det er en socialdemokratisk mindretals-regering, der består af følgende ministre: Statsminister Mette Frederiksen, finansminister Nicolai Wammen, udenrigsminister Jeppe Kofod, justitsminister Nick Hækkerup, social- og indenrigsminister Astrid Krag, skatteminister Morten Bødskov, klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen, minister for fødevarer, fiskeri og ligestilling og minister for nordisk samarbejde Mogens Jensen, sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke, transportminister Benny Engelbrecht minister for udviklingssamarbejde Rasmus Prehn, børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil, forsvarsminister Trine Bramsen, uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen, erhvervsminister Simon Kollerup, udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye, beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, boligminister Kaare Dybvad, miljøminister Lea Wermelin og kulturminister og kirkeminister Joy Mogensen.

Erhversnyt

Jørgen Hoffbeck Nielsen, adm. dir, er tiltrådt direktionen for Wham Bam Burger ApS i Skjern. Virksomheden skifter adresse til  Odensevej 10, 5492 Vissenbjerg. 

Skifteretten i Herning har modtaget en anmodning om opløsning af selskabet Wham Bam Rent ApS i Skjern

René Lomholt er fratrådt bestyrelsen for Vestjysk Biogas ApS i Borris. René Lomholt (formand) og Jesper Handerup Røn er tiltrådt bestyrelsen. 

Jeppe Fjord Ørskov og Ole Fjord Ørskov har stiftet firmaet Ørskov 2 ApS i Borris. Direktionen består af Jeppe Fjord Ørskov og Ole Fjord Ørskov. Selskabets formål er at erhverve og drive landbrugsejendomme.

Johan Caspar Foghsgaard er fratrådt bestyrelsen for virksomheden ST skoleinventar i Tarm.

Nyt fra politiet 

To gravemaskiner hos Laugesens Maskiner på Holstebrovej i Skjern blev torsdag den 20. juni klokken 23.30 til næste dag klokken 08.00 udsat for graffiti. Der var skrevet "Fuck", "Work hard" og "Boa" på maskinerne. Hærværksmanden eller -mændene skaffede sig adgang ved at ødelægge sektions-hegnet til maskinerne.

Supermarkedet Løvbjerg i Tarm havde lørdag besøg af en engelsktalende tricktyv. Han betalte med en 1000 kroner-seddel ved kassen. Men han fortrød så sit køb og forvirrede ekspedienten så meget under tilbagebetalingen af pengene, at der manglede 500 kroner i kassen, da den blev gjort op. Der er tale om en udlænding, der taler engelsk. Han er 20-30 år, har sort, kortklippet hår og var iført mørkeblå skjorte og lyseblå cowboybukser.

Biler var væk, eller kørte i hvert fald efter forholdene, da politiet lørdag klokken 23.30 kom til Skjern efter en anmeldelse om, at biler kørte ræs i byen.

En mand, der søndag klokken 05.50 knuste flasker og kastede rundt med ting på Rakkerstuen i Skjern, kan se frem til en hilsen fra ordensmagten. Manden havde forladt værtshuset, da politiet ankom, men de ved, hvem manden er.

Lokalpolitiet i Ringkøbing vil meget gerne høre fra en bilist i en metalbrun Citröen C3 med blå fælge for at høre vedkommendes version af et færdselsuheld på Nylandsvej-Østergade i Skjern søndag klokken 11.55. Bilisten var ifølge vagthavende ved Lokalpolitiet i Ringkøbing på vej fra Nylandsvej ud på Østergade – og kørte måske en anelse ud på cykelstien. I hvert fald fik biliens tilsynekomst en 16-årig mandlig knallert-kører fra Toftlund til at bremse så hårdt op, at knallerten skrider ud, og knallert-køreren vælter. Bjarne Højgaard, politikommissær ved Lokalpolitiet i Ringkøbing, understreger, at de to køretøjer ikke kørte sammen, men bilisten kørte videre, og politiet vil gerne i kontakt med vedkommende.

En dement mand forlod mandag klokken 10.05 plejehjemmet i Ølgod. Men da manden var forsynet med en gps, fandt Lokalpolitiet i Ringkøbing hurtig frem til manden syd for Tarm og kørte ham hjem til plejehjemmet, hvor han ankom klokke 10.57.

Dørlåsen til en minilæsser og en minigraver blev brudt op tændingslåsen ødelagt, da en eller flere tyve forsøgte at stjæle maskinerne, der stod på Storegade i Tarm. Tyveriforsøget fandt sted fra lørdag den 22. juni klokken 13 til næste morgen klokken 07.00.

En minilæsser af mærket Weidemann 1380 Classic er stjålet fra en stald på Gadegårdvej i Hanning. Tyveriet er begået fra onsdag klokken 22 til torsdag klokken 04.30. Vagthavende ved Lokalpolitiet Ringkøbing oplyser, at landmanden hørte en lyd ved 01-tiden, men tænkte ikke videre over det, men det kan godt have været på det tidspunkt, at minilæsseren blev stjålet.

En bærbar pc af mærket HP er stjålet under et indbrud i Raverdal ved Ejstrup i torsdag klokken 06.00-17.20. Tyven er måske kommet ind via en dobbetdør, oplyser vagthavende ved Lokalpolitiet i Ringkøbing. Øjenvidner har set en nyere kassebil holde uden for på Raverdalvej omkring klokken 15. Selv om den måske ikke har noget med tyveriet at gøre, vil politiet gerne høre fra vedkommende på telefon 114.

En gps samt rattet er stjålet fra en BMW, der holdt på Fasanvaj i Skjern. Tyven har skaffet sig adgang via højre bagrude. Tyveriet blev begået fra mandag klokken 23.00 til tirsdag klokken 7.50.

Navnenyt 

Ingeborg Christoffersen, Hemmet, er død, 96 år. 

 

LÆS OGSÅ: Lokal attraktion tiltrækker turister

LÆS OGSÅ: Måske tjekkede personer om beboere var hjemme

LÆS OGSÅ: Ejendomsmægler overtager nabobutik

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2020 Cookiepolitik / Udviklet af Optify