Skjern-Tarm

Ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Skjern-Tarm på to minutter.

Skal du til markedsdagenes sæson-debut i morgen?

Markedsdagene begyndte i 1972, flyttede først en gang, derefter en gang til - og trækker i dag 50.000-70.000 gæster om året.

LÆS MERE: Markedschef begyndte med at være "noget ved musikken"

Aktivitets-aftenen var en stor succes

In Westjylland, den nye klub for unge i alderen 20-35 år, debuterede med succes, da klubben holdt sit første arrangement - i det fri.

LÆS MERE: 100 unge boltrede sig ved første møde i ny klub

Erhversnyt 

Johnny Krogh Sørensen har stiftet virksomheden JKS Holding Skjern ApS i Skjern. Johnny Krogh Sørensen er tiltrådt direktionen. Virksomhedens formål er at fungere som holdingselskab og dermed beslægtet virksomhed.

Lars Bredahl Rasmussen er fratrådt direktionen for selskabet Dansk Afgratningsteknik A/S i Skjern. Henrik Sillesen er tiltrådt direktionen.

Nyt fra politiet 

Der blev stjålet nogle nøgler blandt andet til en bil under et indbrud i graverbygningen ved Tarm Kirke. Indbruddet fandt sted fra fredag eftermiddag til søndag klokken 09.00. Tyven brød ind i graverbygningen og fandt en nøgle til kontoret, hvor vedkommende desuden brød døre op. De stjålne nøgler passede til en parkeret bil, men den lod tyven stå. 

Bøde til hunde-ejer

Lokalpolitiet i Ringkøbing har talt med ejeren af de to sorte, mellemstore hunde, som onsdag i sidste uge bed en fem-årig pige i benet samt i barnevognen, som hendes mor gik med. Politikommissær Bjarne Højgaard, Lokalpolitiet i Ringkøbing, oplyser, der der er lagt op til, at hundeejeren får en bøde.

LÆS OM EPISODEN: To løse hunde bed fem-årig pige

Politiet snuppede tirsdag morgen ved 7-tiden en bilist på Tarmvej i Lønborg. Det viste sig at manden, en 39-årig fra lokalområdet, ikke længere havde noget kørekort. Desuden blev han testet for narko, og politiet konstaterede, at han var påvirket af både hash og amfetamin.

Tre udendørs lamper på Vardevej i Skjern er stjålet i tidsrummet mandag klokken 17.30 til tirsdag klokken 08.30. Lamperne ligner PH-lamper, men det er det ikke.

En tyv forsøgte også at stjæle en udendørs lampe på Østergade i Skjern. Lampen er brækket af ved husmuren og ledninger rykket ud af muren, men det lykkedes ikke tyven at få lampen med sig. Tyveriforsøget fandt sted mandag klokken 22 til tirsdag klokken 06.00.

Tre næsten nye metalsvejsere blev stjålet under et indbrud på Teknisk Skole i Skolebyen i Skjern. Tyvene kom ind ved at bryde et vindue op derefter gå ind i metal-afdelingen, hvor de stjal de tre metalsvejsere. Skolens overvågningskamera viser, at det drejer sig om to mænd, der var maskeret med hætte. Indbruddet blev begået onsdag klokken 01.00-01.35.

Det er uvist om og eventuelt hvad, der blev stjålet i Skjern Maskinforretning, Industrivej i Skjern, da der onsdag klokken 03.15 var indbrud i forretningen. Tyven eller tyvene kom ind ved at bryde en dør op til kontor-afdelingen.

En gang til

En patrulje standsede torsdag en 39-årig mand fra lokalområdet. Det var ikke første gang i denne uge.

LÆS MERE: 39-årig bilist i Lønborg blev taget igen

Navnenyt 

Bestyrelsen for Vestjyllands Højskole har konstitueret viceforstander, Michael Kirkegaard, som forstander det kommende skoleår. Han blev ansat på skolen i 2004.

Lili Jepsen, Tarm, er død, 72 år.

 

LÆS OGSÅ: Mægler om feriehuse: Har aldrig prøvet lignende

LÆS OGSÅ: 150 år gammel tradition vækkes til live igen

LÆS OGSÅ: Knallert-kører slået på ryggen

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify