Skjern-Tarm

Ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Skjern-Tarm på to minutter.

To landsbyer kan være med

Projekt omdannelseslandsbyer er et nyt projekt, hvor to landsbyer i Ringkøbing-Skjern Kommune får mulighed for en anderledes udvikling.

LÆS MERE: Landsbyer får mulighed for udvikling

Der er plads til forskellighed i Innovest

Er en netværksplads noget for dig så læs artiklen nedenfor.

LÆS MERE: Skrivebord i Innovest giver kolleger og netværk

Erhversnyt 

Erling Anker Nielsen og Per Dalager Sørensen (formand) er fratrådt bestyrelsen for Hoven Erhvervsinvest ApS i Hoven, Tarm. Erling Anker Nielsen (formand) og Per Dalager Sørensen er tiltrådt.

Martin Allan Laursen er tiltrådt direktionen for Bach-Aagaard Invest ApS i Skjern. Virksomheden har ændret navnet til Dragon Holding ApS.  

Kim Feldberg er fratrådt direktionen for Krinvest.Eu ApS i Tarm. 

Skifteretten i Herning har afsluttet likvidationen af Virksomheden af 8. juni 2018 A/S i Tarm og opløst selskabet.

Nyt fra politiet

En 24-årige kvinde fra Skjern blev ved retten i dag varetægtsfængslet til den 8. juli. Hun blev mandag klokken 6.32 anholdt for at have stukket en 18-årig mand i brystet. Knivstikkeriet foregik i en lejlighed på Østre Allé i Skjern. Manden blev efterfølgende kørt på hospitalet, han slap med overfladiske skrammer. Kvinden kærede fængslingen til landsretten.

En mørk lilla Suzuki Swift, der holdt på Bredgade ved Vestjysk Bank i Skjern, blev ridset på hele den ene side onsdag den 5. juni i tidsrummet klokken 14-16.Vedkommende, der gjorde det, gav sig ikke til kende. Hvis noget har set eller hørt noget, vil Midt- og Vestjyllands Politi gerne høre nærmere på telefon 114.

Musikken i Møllegade i Skjern var stoppet, da politiet fredag klokken 21.01 ankom til Møllegade.

En sort Peugeot 206, der holdt parkeret i Møllegade i Skjern, var fredag den 7. juni til lørdag den 8. juni udsat for hærværk. Bilen havde fået en lang ridse i passagersiden - fra bagruden til midt på fordøren.

Der blev stjålet smykker, sølvtøj og kontanter under et indbrud i en villa i Rækker Mølle. Tyven er kommet ind ved at bryde et vindue i soveværelset op. Indbruddet fandt sted fra den 8. til den 9. juni.

En 27-årig mandlig bilist fra Tarm blev mandag klokken 02.40 stoppet af politiet. Han blev testet positiv for både amfetamin, kokain, benzodiazepiner og cannabis.

Sparebøsser, forlovelsesringe og en herreguldring blev den 8.-9. juni stjålet under et indbrud på Tingbakken i Hanning. Tyven skaffede sig adgang ved at bryde en terrassedør op.

Der blev blandt andet stjålet euro, da der den 8.-10 juni var indbrud i en villa på Engtoften i Skjern. Tyven er kommet ind ved at underbore et vindue. Der er endnu ikke et fuldt overblik over, hvor meget der blev stjålet ved indbruddet.

En 37-årig mand fra Kibæk påkørte tirsdag klokken 18.12 den østlige jernbane-bom ved jernbaneoverskæringen på Arnborgvej ved Borris. Bommen var nede, men det lykkedes imidlertid ikke bilisten at stoppe rettidigt. Den kraftige regn kan ifølge ifølge vagthavende ved lokalpolitiet i Ringkøbing være årsag til, at bilisten ikke kunne standse. Bommen blev beskadiget ved påkørslen, og det er op til Bane Danmark at få skaden udbedret.

Pige bidt i benet i Skjern

Klik på linket herunder og læs om hændelsen. 

LÆS MERE: To løse hunde bed fem-årig pige

En sort Adidas-trøje med hvid stribe, et par grå-orange briller samt en bil-brik til en bil blev torsdag klokken 13.00-13.50 stjålet fra fitness-centret i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter på Ranunkelvej i Skjern.

En 20-årig mand blev onsdag klokken 17.04 anholdt for butikstyveri i Netto i Skjern. Manden havde stjålet slik og chokolade for 20 kroner. Netto-personalet tilbageholdt manden, indtil politiet nåede frem.

En 52-årige mand fra Ringkøbing-Skjern har fået et år og tre måneders fængsel, heraf ni måneder betinnget, ved retten i Aarhus samt en bøde på 1,4 millioner kroner. Manden tilstod, at han tre gange transporterede kopi-cigaretter fra Polen til Danmark og dermed unddrog statskassen for en afgift på godt 2,2 millioner kroner. Manden var en del af et netværk, der smuglede kopi-cigaretter til Danmark, oplyser Dagbladet Ringkøbing-Skjern. 

Navnenyt 

Sigvald Jespersen, Tarm, er død.

Asta Solveig Graversen, Skjern, er død.

 

LÆS OGSÅ: Boldklubben sætter billetter til salg

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify