Skjern-Tarm

Ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Skjern-Tarm på to minutter.

21-årig HTX-student trængte til nye udfordringer

Han har planlagt små fester til sin fødselsdag. Men han har vist, at han mestrer også de store med flere hundrede gæster.

LÆS MERERasmus sadler om og bliver elev i Faster

Kristendemokraten Kristian Andersen fra Tarm manglede cirka 194 stemmer for at komme i Folketinget. Men personligt fik han et rigtig godt valg med, idet 10.890 vælgere stemte på ham. Dermed overhaler dermed Esben Lunde Larsen (V), som fik 10.836 personlige stemmer ved valget i 2015. Desuden fik han også flere stemmer end Kristian Jensen, næstformand i Venstre, ved det nyligt overståede valg, oplyser Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Erhversnyt 

Intet at berette.

Nyt fra politiet 

En 47-årig kvinde i Skjern har anmeldt en voldsepisode, der fandt sted i Nygade i Skjern. Kvinden var gået uden for sin bopæl for at ryge, da en 64-årig kvinde, som hun havde kendskab til, kom forbi. Den forbipasserende kvinde slog hende flere gange i ansigtet med en hundesnor, ligesom hun også rykkede kvindens trøje i stykker. Den 47-årige Skjern-kvinde var på hospitalet for at få undersøgt sin venstre hånd samt blødning fra venstre øre. Episoden fandt sted lørdag klokken 15.20.

En 67-årig mand fra Tarm blev lørdag klokken 02.00 anholdt for spirituskørsel på Åboulevarden i Tarm.

En bærbar computer blev stjålet, da der tirsdag klokken 02.05 var indbrud i Under Broen i Skolebyen i Skjern. Tyven kom ind ved at smadre en rude.

En 32-årig mand fra Ringkøbing-Skjern Kommunes syd-område er sigtet for at have sat ild til et maskinhus på Hedegaards Maskinstation ved Ådum i december 2018. Branden betød, at der blev ødelagt landbrugsmaskiner for flere millioner. Det er nu op til anklagemyndigheden at afgøre, om beviserne mod den 32-årige er tilstrækkelige til at rejse tiltale med ham. Den 32-årige har afvist at blive afhørt om sagen, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Et kamera af mærket Nikon D90, en SB 600 flash og kamerataske samt diverse smykker blev stjålet ved et indbrud i Ganeråparken i Skjern. Tyveriet skete fra onsdag den 5. juni klokken 19.30 til torsdag den 6. juni klokken 16.55. Tyven skaffede sig adgang ved at knuse en rude i terrassedøren.

Navnenyt 

Peder Tang Sørensen, Skjern, er død.

Kaj Bjarne Pedersen, Hemmet, er død. 

Niels Skovbjerg Hansen, Skjern, er død.

Betty Gregersen, Tarm, er død.

 

LÆS OGSÅ: Klub for unge skal skabe fællesskab og netværk

LÆS OGSÅ: Iscaféen har langet is over disken i 30 år

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify