Skjern-Tarm

Ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Skjern-Tarm på to minutter.

Der holdes bl.a. sy-café i den nye Skjern-butik 

klik på linket herunder og læs om den nye butik. 

LÆS MERE: Butikken bugner af flotte og farverige stoffer

Stemmerne er gjort op

Den lokale Europa Parlaments-kandidat, Erik Poulsen, ligger blandt de fem bedste i persontal i Ringkøbingkredsen.

LÆS MERE: Søren Gade er (også) populær i Ringkøbingkredsen

Lege-brødre har succes

De åbnede den første forlystelses-park i 2013. Næste år i maj følger endnu en, den bliver bare tre gange så stor.

LÆS MERE: Rejsegilde på ny afdeling af Wow-Park

Når livet gør ondt

FrivilligVest opretter nye selvhjælpsgrupper, hvor folk, der står i en livskrise, kan mødes samt støtte og tale med hinanden. Kort sagt møde andre, der er i samme svære situation.

LÆS MERE: Selvhjælps-grupper for personer i krise

Læs med, fjernstuderende

Kirsten Høy Andersen vil gerne have nuværende fjernstuderende i tale med det formål at undersøge, om der er behov for og potentiale i at oprette et stærkt fagligt og socialt studiemiljø.

LÆS MERE: Fjernstuderende får måske studiemiljø i Innovest

Frode Hansens anbefaling til valget 

”Hver eneste gang, vi har haft problemer med offentlige instanser, har han hjulpet os" 

LÆS MERE: Derfor stemmer kroejeren på Kristian Pihl

Bilister kan se frem til to-hjulede trafikanter på vejene omkring Ringkøbing Fjord i morgen, lørdag den 1. juni. Da afvikles nemlig det årlige 105 kilometer lange cykelløb, der skydes i gang klokken 09.00 i Skjern, Bork og Hvide Sande og klokken 09.15 i Ringkøbing. Godt 1100 deltagere havde tidligere i dag, fredag, meldt sig til løbet. Interesserede kan også tilmelde sig på dagen klokken 08.00. 1624 deltog sidste år i Fjorden Rundt.

Erhversnyt 

Skifteretten i Herning har ved erklæring opløst Street Food Denmark IVS i Kibæk. Janus Frøslev og Steffan Poulsen er fratrådt direktionen. 

Skifteretten i Herning har opløst virksomheden Street Food Denmark IVS i Fjelstervang ved erklæring. Janus Frøslev og Steffan Poulsen er fratrådt direktionen.

Skifteretten i Herning har vedtaget likvidation over Selskabet af 31.01.2019 A/S i Lønborg, Tarm. Kirsten Vang Andersen, Jørn Mosegaard Jensen (formand) og Tommy Pedersen er fratrådt bestyrelsen. Tommy Pedersen (adm. dir.) er fratrådt direktionen.

Nyt fra politiet 

Verbalt overfald mod lovens lange arm

Weekendens Dalager Marked i Borris havde flere gange besøg af ordensmagten. 

LÆS MERE: Politiet blev chikaneret på Dalager Marked

En 24-årig mand fra Sønder Felding fik lørdag klokken 03.44 buler og ridser i bilen, da han kører forbi værtshuset Syveren i Østergade i Skjern. Han hører et skrald og ser en mand løbe ind på værtshuset og konstaterede efterfølgende, at der var skader på bilen. Det er uvist, om det er manden, der løb ind på værtshuset, der står bag.

Det lykkedes politiet at få fat i den 22-årige mand fra Tjørring, som natten til lørdag knuste en rude til boghandelen i Bredgade i Skjern. Manden nægtede i første omgang at oplyse sit navn, hvilket han også blev sigtet for.

En 30-årig mand fra Vildbjerg mistede lørdag klokken 09.58 herredømmet over sin bil, da han kørte på Herningvej i Hoven og endte inde på en mark. Manden slap med et brækket ribben, til gengæld måtte han aflevere en blodprøve på grund af mistanke om spirituskørsel.

Politiet bortviste søndag klokken 03.09 to personer, der sloges på Holger Danskes Plads i Skjern.

Det lykkedes tre indbrudstyve at slippe væk med en dametaske, en pengekasse med kontanter, iPhone, iPad, porcelæn samt diverse køre-, rejse- og hævekort, da de tirsdag klokken 08.50 listede ind i en villa på Vestergade i Borris. Døren til huset var ikke låst, da en ung pige sover i huset. Hun fik forstyrret de tre gerningsmænd og jaget dem på flugt. De tre indbrudstyve var imidlertid ikke på fri fod ret længe, for politiet rykkede ud med hundepatruljen, og det lykkedes at finde og anholde de tre mænd, der blev sigtet for indbrud og løsladt senere på eftermiddagen. Ifølge Bjørn Bo, politikommissær ved lokalpolitiet i Ringkøbing, ledte den unge pige dem på sporet, da hun et godt signalement og bed mærke i, at der blev råbt et navn.

En tysk bil blev meget skadet, men personerne i bilen slap uskadt, da bilen torsdag klokken 00.38 ramte et rådyr på Egvadvej i Tarm. En 75-årig mand fra Skjern blev torsdag klokken 17.48 stoppet på Petersmindevej i Skjern. Det viste, at han slet ikke havde lov til at køre bil, da hans kørekort var inddraget.

En 35-årig mand fra lokalområdet blev sigtet for dokumentfalsk, da politiet onsdag klokken 10 var i Skjern og konstaterede, at nummerpladerne på hans bil var falsk.

En bilist på Åboulevarden i Tarm kørte onsdag klokken 10 op bag i en bil, men forsvandt fra uheldet uden at give sig til kende. Bilisten, det gik ud over, var en 35-årig mand fra Tarm.

Navnenyt

Meta Krista Hansen, Tarm, er død.

Ida Pedersen, Skjern, er død.

Tove Andersen, Tarm, er død.

Jonna Kristine Eskildsen, Tarm, er død.

Eva Buur, Skjern, er død. 

Sonja Elisabeth Petersen, Skjern, er død. 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify