Skjern-Tarm

Ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Skjern-Tarm på to minutter.

Allan Jørgensen skal vænne sig til et helt normalt liv

"Jeg er meget, meget glad og tilfreds og glæder mig helt vildt". Jeg kan allerede mærke i maven, at jeg bliver glad for det her," siger Allan Jørgensen.

LÆS MERE: Allan Jørgensens netværk sikrede ham nyt job

Afstemning til EU-valget og Folketinget

Der er valg til EU-parlamentet søndag den 26. maj og til Folketinget onsdag den 5. juni, grundlovsdag. Men i flere byer i kommunen er det sædvanlige valgsted blevet flyttet til andre lokaliteter.

LÆS MERE: Skjern Håndbolds semifinale flytter EU-valgsted

Erhversnyt 

Jesper Øllgaard Carlsen (adm. dir) er fratrådt direktionen for Wham Bam Burger ApS i Skjern. 

Jesper Øllgaard Carlsen (adm. dir) er fratrådt direktionen for Wham Bam Rent ApS i Skjern.

Skifteretten i Herning har opløst  Ostersen Holding ApS i Skjern ved erklæring. Søren Ostersen er fratrådt direktionen. 

Connie Benthe Uhre Noesgaard er fratrådt direktionen for Æ Gl. Laugstow Tarm ApS i Tarm. Thorbjørn Kristensen er tiltrådt direktionen. 

Nyt fra politiet 

Knive, postkasse og en ældre frimærkeautomat er stjålet under et indbrud i en villa på Holmvej mellem Bork og Hemmet. Tyven har skaffet sig adgang ved at bryde et badeværelsesvindue op. Indbruddet er skete søndag klokken 09.00-15.30.

En sølvgrå BMW med indregistreringsnummeret XY 59 259 er stjålet fra Østergade i Skjern. Tyveriet fandt sted fra fredag den 17. maj klokken 20 til lørdag klokken 09.00

Tyve har forsøgt at bryde et vindue og en dør op til en bygning ved Væggerskilde Kirke torsdag den 16. maj, men tyvene kom ikke ind.  Tyve forsøgte også døgnet før at skaffe sig adgang til bygningen.

Det endte med et harmonika-sammenstød, da en 33-årig mand fra Skjern ikke holdt ordentlig øje med trafikken i rundkørslen ved Brejning. Han kørte ind i bilen foran, den blev ført af 25-årig mand fra Videbæk, som blev presset op i en bil, ført af en 47-årig kvinde. Der skete kun materiel skade, ingen personer kom noget til, oplyser vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi. Færdselsuheldet skete torsdag den 16. maj klokken 16.35

Gøende hunde skræmte antagelig de indbrudstyve væk, som torsdag den 16. maj klokken 4.25 forsøgte at bryde ind i en håndværkerbil på Hjejlevej i Skjern. Tyvene havde boret hul i sidedøren, men opgav deres forehavende, da hundene begyndte at gø. En nabo har ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi set to personer ved bilen.

En GPS og computer til en værdi på 120.000-130.000 kroner er stjålet fra en John Deere traktor på Tylvadvej i Hanning. Tyveriet er sket i tidsrummet onsdag den 15. maj til søndag den 19. maj.

Fodgængere, tag jer i agt

adskillige vejskilte ved flere fodgænger-overgange er stjålet. Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der kan henvende sig på 114.

LÆS MERE: Vejskilte for knap 17.000 kroner stjålet

En eller flere har forsøgt at brænde træscenen af ved Anlægget i Skjern i tidsrummet tirsdag eftermiddag til onsdag middag. Politiet har en formodning om, at det er de samme personer, der onsdag klokken 01.50 satte ild til en container på Enghavevej over for Kirkeskolen samt Røde Kors-containeren. Midt- og Vestjyllands Politi hører gerne nærmere, hvis nogen har set eller hørt noget. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

En 46-årig mand på knallert slap med en hudafskrabning, da han torsdag klokken 01.00 ramte et af helleanlæggene på Åboulevarden i Tarm. Manden, der er fra Stauning, virkede ikke helt ædru og fik taget en blodprøve.

Politiet har nu opklaret de tre ildspåsættelser i en affaldscontainer, Røde Kors-container samt på træscenen i Anlægget i Skjern. En yngre kvinde har været til afhøring hos politiet og erkendt, at det var hende, der satte ild på de tre steder, oplyser vagthavende Bjarne Højgaard, Midt- og Vestjyllands Politi.

En 51-årig mandlig bilist fra Tistrup blev torsdag klokken 15.50 stoppet på Vejlevej i Tarm og mistænkt for at have taget narkotika. Han fik taget en blodprøve. Desuden viste de sig, at manden ikke havde lov til at køre under nogen omstændigheder, for han havde nemlig intet kørekort. 

Navnenyt

Bent Rahbek, Skjern, er død. 

Mogens Gammelgaard, Skjern, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify