Skjern-Tarm

Ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm

Bliv opdateret på ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm på to minutter.

Erhversnyt 

Helle Sandager og Henning Christensen købte for halvanden måned siden Enemærkets Hostahave på Schubertsvej i Ringkøbing af Ester og Vilhelm Knudsen. De er begge 49 år. Hun er deltids tandplejer i Skjern Tandlægehus, og han er lærer på Fjordvang Efterskole i Velling, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern. Hostahaven har årligt omkring 4000 besøgende, haven og plantesalget holder åben fra 15. maj til 15. september.

John Martin Hansen (formand), Mark Øland Larsen og Jørgen Bjørnkjær Nielsen er fratrådt bestyrelsen for MJKJ Ejendomme ApS i Tarm. Jørgen Bjørnkjær Nielsen er tiltrådt direktionen

Nyt fra politiet 

En person var fastklemt og måtte klippes fri i forbindelse med et færdselsuheld på Vesterkvartervej i Tarm fredag den 10. maj klokken 07.40. En 20-årig mand fra Harboøre kørte i sydøstlig retning, men efter Lønborgvej kørte han af ukendte årsager over i modsatte side af vejen. Her ramte han først bil, ført af en 18-årig mand fra Lyne, og derefter en bil med en 27-årig mand fra Kvong. Den 20-årige mand fik taget en blodprøve. Vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi ved ikke, om der er sket noget med personen, der var fastklemt.

Der er stjålet vindsurfer-udstyr for cirka 30.000 kroner fra centret på Kirkehøjvej i Bork Havn. Tyveriet er sket i perioden 10. november 2018 til 9. maj i år.

En 62-årig kvinde mistede af ukendte årsager herredømmet over sin bil og endte på en mark. Uheldet skete fredag den 10. maj klokken 14.58, da hun kom kørende ad Arnborgvej i østlig retning, og ved Borris gik det så galt. Kvinden kom ikke noget til, mens der var mindre skader på køretøjet.

En 21-årig mand fra Arnborg blev fredag den 10. maj klokken 16.30 standset på Præstevejen i Faster. Det viste sig, at manden ikke have noget kørekort – det var han frakendt.

Skoldet samt karburator blev fredag den 10. maj klokken 19.10 stjålet fra en PGO Hot-scooter på Finderupsvej i Skjern. Tre unge mænd er set køre væk fra stedet på hver sin scooter, oplyser vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Den 30-årige udlænding, som i sidste uge blev anholdt for butikstyveri hos Matas i Skjern, blev ved retten varetægtsfængslet til den 7. juni. Han vil derefter blive udvist af Danmark.

Der er sprayet graffiti bestående af sorte tegn på en mur i Bredgade i Skjern. Hærværket er begået i tidsrummet lørdag klokken 13 til mandag klokken 15. Ingen har set, hvem der har gjort det, men Midt- og Vestjyllands Politi hører gerne fra vidner, der ved noget på telefon 114.

Navnenyt

Karl Henneberg Kristensen, Skjern, er død.

Bjarne Bødtker, formand for Skjern Fjernvarme, modtog ikke genvalg, da fjernvarmeselskabet holdt generalforsamling den 13. maj. Advokat Bjarne Bødtker har været formand i 12 år og siddet i bestyrelsen i 31 år. Det gør ham til det medlem, der har siddet længst i Skjern Fjernvarmes historie, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Den 22-årige målmand Emil Nielsen er kåret som årets spiller i Skjern Håndbold 2018/2019.  Der er også andre, der har fået øje på den enestående Skjern-målmand; han har nemlig skrevet kontrakt med det franske hold HBC Nantes.

Henry Georg Nielsen, Skjern, er død.

Karl Henneberg Kristensen, Skjern, er død

 

LÆS OGSÅ: Amin Jensen solist ved grundlovsgudstjeneste i Hvide Sande

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify