Skjern-Tarm

Ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm

Bliv opdateret på ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm på to minutter.

Byrådsmedlem, Svend Boye Thomsen, giver sit bud på, hvordan de forskellige partier og kandidater klarer sig i Vestjyllands Storkreds ved valget den 5. juni.

LÆS MERE: Disse kandidater står til at blive valgt i vestjylland

Erhversnyt

Lars Ravn Bering er fratrådt bestyrelsen for Gibo Plast A/S i Skjern. Jens Birklund Andersen er tiltrådt bestyrelsen. 

Margit Liljestjerne Gosvig har stiftet selskabet Kineseren i Borris ApS i Borris. Direktionen består af Margit Liljestjerne Gosvig. Selskabets formål er at drive restaurationsvirksomhed og hermed forbundet virksomhed.

Bjarne Dyrberg har stiftet selskabet Baunbjerg Plantage af 1897 ApS i Tarm. Direktionen består af Bjarne Dyrberg. Virksomhedens formål er at drive skovbrugsvirksomhed samt anden hermed efter direktionens skøn beslægtet virksomhed.

Skifteretten i Herning afsluttet likvidationen af BHE A/S i Tarm, og selskabet er opløst. 

Christian Grøn Lillelund er fratrådt direktionen for AMEI ApS i Tarm. Mark Patrick Palmer Jørgensen er tiltrådt direktionen.

Nyt fra politiet

En 36-årig mand fra Skjern blev fredag den 3. maj klokken 11.10 standset på Klaptoftvej i Velling. Det viste sig, at manden var frakendt kørekortet.

En 58-årig mand fra Lyne blev sigtet for spirituskørsel og for at være påvirket af cannabis, da han lørdag den 4. maj blev standset af politiet på Storegade i Tarm.

En 32-årig mandlig bilist blev mandag klokken 17.40 standset på Anerbjergevej i Sønder Bork. Manden var påvirket af amfetamin og methamfetemin. Desuden var han frakendt kørekortet.

Hverken ejeren eller andre så, hvem der stak af med en sort kuffert fra Østre Allé 87 i Skjern. Manden havde stillet kufferten ved bilen, som han var i gang med at pakke. Men han forlod kort bilen, og da han kom tilbage var kuffert med tøj, sko med videre væk. Midt- og Vestjyllands Politi hører gerne, hvis noget har set eller hørt noget om tyveriet på telefon 114.

En 21-årig mand fra Tarm blev tirsdag klokken 16.15 standset på Åboulevarden i Tarm og sigtet for spirituskørsen. Han var desuden frakendt kørekortet.

En 22-årig mand fra Varde blev stoppet, da han kørte på Åboulevarden i Tarm onsdag klokken 01.20. Det viste sig, at manden var påvirket af narkotika.

Genbrugspladsen på i Industriparken i Tarm har haft indbrud. Der er knust en rude og rodet i og tømt nogle tønder. Indbruddet skete fra tirsdag klokken 18.30 til onsdag klokken 05.30.

En trailer er stjålet fra Farverivej i Skjern. Tyveriet blev begået i tidsrummet 17. april til den 3. maj. Traileren har indregistreringsnummer BP 2026.

En grøn, fladbundet pram på 17 fod er stjålet fra Kræ Volles Havn på Skavenvej ved Vostrup. Tyveriet skete i tidsrummet 20. april til 8. maj.

En udlænding blev torsdag klokken 17.05 anholdt for butikstyveri hos Matas i Skjern. Personen stjal en Chanel-parfume til en værdi af 1049 kroner. Butikstyven bliver muligvis fremstillet i grundlovsforhør, når der er tale om en udlænding, for gælder der andre regler end for danskere, oplyser vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Navnenyt

Karin Smedegaard, Hemmet, er død.

Niels Øhlenslæger Hansen, Tarm, er død.

Henny Eckholdt, Tarm, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify