Skjern-Tarm

Ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Skjern-Tarm på to minutter.

Mette Blomsterberg holdt workshop

Køkkenholdet på restauranten i Stauning fik nye ideer og masser af inspiration, da det havde besøg af konditor Mette Blomsterberg. Men hun tog heller ikke tomhændet derfra.

Læs mere: Stjernekonditoren inspirerer i Stauning

Erhvervsnyt

Brian Østergaard Nissen Holding, Gram, og Jonas Lauridsen Holding IVS, Lyne, har stiftet selskabet Vestjysk Haveservice IVS i Lyne Direktionen består af Jonas Lauridsen og Brian Østergaard Nissen. Selskabets formål er at udøve virksomhed med handel og service samt aktiviteter i tilknytning hertil. 

Ådum Kraftvarmeværk A.M.B.A i Tarm har stiftet Ådum Gasmotor ApS i Tarm. Direktionen består af Kurt Lindy Nielsen, administrerende direktør.  Selskabets formål er at drive virksomhed med produktion af el i et regulérbart marked samt dermed beslægtet virksomhed.

Anmodning om opløsning af selskabet MTB Montage IVS i Skjern er sendt til Skifteretten i Herning. Marck Tonny Berg er fratrådt direktionen.

Nyt fra politiet

To unge Skjern-boere på henholdsvis 14 og 15 år har nu erkendt, at det var dem, som stjal tomme flasker i Skjern Kulturcenter for at sælge dem. Senest snuppede de cirka 400 flasker, men de to indrømmede ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi, at de har stjålet flasker fra kulturcentret tre gange. De to blev genkendt via overvågningskameraer.

En 20-årig mand fra Skjern optrådte klokken 3.40 natten mellem lørdag den 30. og søndag den 31. marts voldelig på Plus Bar i Skjern. Manden sparkede en person over benet og forsøgte at nikke vedkommende en skalle. Den 20-årig er nu sigtet for overtrædelse af restaurationsloven.

En Garmin VHF-radio, en Cobra håndholdt VHF, en Garmin-gps og to redningsveste blev lørdag den 30. marts klokken 11 til søndag den 31. marts klokken 10 stjålet fra et skib i Stauning Havn. Tyven er kommet ind ved at bryde et vindue op.

En 26-årig kvinde fra Tarm blev søndag den 31. marts klokken 6.45 bortvist fra Rakkerstuen i Skjern. Det blev kvinden imidlertid så utilfreds med, at hun stak servitricen en lussing. Kvinden fik forbud mod at komme på værtshuset og blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven.

En 33-årig mand fra Tarm blev mandag klokken 18.15 stoppet på Dejbjergvej, fordi han var påvirket af amfetamin. Han fik taget en blodprøve.

Seks spisestole i mørkt træ er stjålet under et indbrud i et fritidshus på Skavenvej i Vostrup. Tyven kom ind ved at bryde en nøgleboks op og benytte nøglen til at låse sig ind. Indbruddet skete fra lørdag den 30. marts klokken 16 til mandag den 1. april klokken 14.

En patrulje standsede onsdag klokken 20.15 en 25-årig bilist fra Stauning på Søndervig Landevej. Det viste sig, at manden kørte uden kørekort, fordi han endnu ikke har generhvervet det.

En to-personers Chesterfield-sofa er stjålet fra et fritidshus på Nordmarken i Sønder Bork. Tyveriet er sket fra den 3. april klokken 12 til den 4. april klokken 13, og tyvene er kommet ind ved at knuse en rude.

Navnenyt

Intet at berette. 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify