Skjern-Tarm

Ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Skjern-Tarm på to minutter.

Erhvervsnyt

Steen Brinch Gildenpfenning er ny formand for selskaberne Millpart A/S og MP Industries ApS, begge i Skjern. Han afløser Carsten Thygesen på posterne.

Niels Jørgen Nielsen er nyt medlem af bestyrelserne i Solid Wind Power Europe ApS, Solid Production A/S, Solid Invest A/S, Solid Wind Power International A/S og Solid Energy A/S, alle i Skjern. Han afløser Carsten Thygesen på posterne.

Rikke Ørhede Blæsbjerg er ny formand for Vestjysk Industrilakering A/S i Skjern. Hun afløser Børge Lund Hansen på posten. Søren Bollerup Hansen er ny næstformand for selskabet. Han afløser Rune Blæsbjerg i bestyrelsen.

Nyt fra politiet

Lørdag den 31. august klokken 11.35 gik der ild i en lade på Fyrstenborgvej i Sædding. Store dele af laden brændte ned.

Der opstod et færdselsuheld på Gårdsdalsvej ved Borris lørdag den 31. august ved 12-tiden, hvor en bilist mistede herredømmet over sin bil, så bilen endte med at rulle rundt. Ingen personer kom noget til.

Natten til søndag den 1. september ved 01.30-tiden var politiet en tur i Skjern, hvor en mand havde fået et par på hovedet af to ukendte gerningsmænd. Det skete ved Plusbar.

En mand har fået stjålet en taske med en computerskærm og andet PC-udstyr fra en ejendom på Øster Allé i Skjern. Manden havde stillet tasken fra sig i opgangen til sin lejlighed, hvor der er blevet stjålet.

Tirsdag fik en taxachauffør fra Skjern stjålet sit førerkort på Herning Banegård.

Torsdag eftermiddag blev en 46-årig kvinde fra Djursland taget i butikstyveri. Tyveriet fandt sted i Dansk Outlet i Tarm. Her kontaktede personalet politiet, som efterfølgende fandt hende hos ABC. Det viste sig, at hun havde stjålet en taske fra Dansk Outlet.

En 43-årig mand fra Skjern-området blev torsdag aften sigtet for spirituskørsel på Nylandsvej i Skjern.

Navnenyt

Jenny Bilberg Ager, Skjern, er død, 89 år.

Svend Pugflod Iversen, Hemmet, er død, 72 år.

Niels Jørgen Olesen, Skjern, er død, 68 år.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify