Skjern-Tarm

Ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Skjern og Tarm på to minutter.

Ny købmand til Stauning

Den 43-årige Brian Pedersen, der har været købmand i Ådum, bliver ny købmand i Stauning, når butikken genåbner omkring december i år. Købmandsbutikken gik konkurs i 2018, og siden har lokale arbejdet på at få butikken i gang igen. Blandt andet har investorer købt bygningen, som Brian Pedersen lejer sig ind i, oplyser Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Erhvervsnyt

Ivar Malte Foghsgaard er ny direktør for St Skoleinventar A/S i Tarm. Han afløser Jens Lange.

Johan Christian Bendix Øllgaard Jensen er ny formand for selskaberne Ferrodan A/S i Skjern, Dana-Tank A/S i Lem, A/S I.P.L. Industri Produkt i Lem samt IPL Anlæg i Lem. Han afløser Søren Christian Dahl på posterne.

Ole Ostersen har stiftet selskabet Grise A/S i Skjern. Kirsten Dalgaard Ostersen (formand), Lasse Dalgaard Ostersen, Ole Ostersen og Oliver Dalgaard Ostersen er indtrådt i bestyrelsen. Ole Ostersen er indtrådt i direktionen. Selskabets formål er at drive engroshandel med levende dyr.

Nyt fra politiet

Torsdag aften ved 23-tiden var politiet en tur i Borris-lejren, hvor en borger fra Finland måtte køres i detentionen, fordi vedkommende havde fået for meget at drikke og derfor havde svært ved at styre sig.

Hoven Friskole har været udsat for indbrud. Det er sket tirsdag ved 02.30-tiden, hvor fire personer brød ind gennem et vindue. Der blev stjålet kontanter ved indbruddet.

Der opstod et færdselsuheld tirsdag aften ved 21.40-tiden på Skjernvej i Fiskbæk. En 71-årig mand kom kørende i nordlig retning. Her ramte han ind i et helleanlæg og mistede herredømmet over bilen, hvorefter han ramte ind i en modkørende bil, som blev ført af en 43-årig kvinde fra Troldhede. Ingen kom noget til ved uheldet.

Der er begået hærværk mod en af kommunens hjemmeplejebiler. Det skete natten til fredag på Enghavevej i Skjern, hvor der blev stukket tre søm ind i højre forhjul på bilen.

Politiet har fået en anmeldelse om, at der er stjålet en iPhone6 på Bandsbølvej i Hemmet. Det er sket tirsdag den 20. august.

Navnenyt

Ejgil Haugaard Olsen, Tarm, er død, 79 år. 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify