Skjern-Tarm

Ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm

Bliv opdateret på ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm på to minutter.

Mai-Britt og Claus Pihl bliver nyt forstanderpar på Efterskolen Solgården fra den 1. august i år, skriver skolen i en pressemeddelelse. Claus Pihl er 46 år og gift med Mai-Britt. Parret har fire børn, den yngste hjemmeboende. Parret har været ansat i Luthersk Mission som lederpar for Den Danske Skole i Iringa i Tanzania. Desuden har Claus Pihl været lærer på en efterskole og senest leder på en nystartet og de seneste år arbejdet i udskolingen på Holstebro Kristne Friskole. Mai-Britt Pihl er uddannet sygeplejerske og ansat på Vestjysk Øjenklinik i Tarm. Det job fortsætter hun med på deltid sammen med en deltids-stilling på Efterskolen Solgården. Parret afløser Kristian Andersen, der har været forstander på skolen i 20 år.

Stauning Whisky er blevet hædret endnu engang. Det skete til World Whiskies Awards 2019 i London torsdag aften, da firmaet blevet kåret som verdens bedste indenfor "New Make", fremgår det af Stauning Whiskys facebook-side. "New Make" er destillatet, der efter lagring i mindst tre år kan betegnes som whisky.

Erhvervsnyt

Søren Vestergaard Sørensen er fratrådt direktionen for TARM PLANTAGE ApS i Tarm, og Leo Rahbek Simonsen er tiltrådt direktionen.

Jacob Sofus Kjærbo og Divina Bernardino Lapitan har stiftet selskabet JSK Transport IVS i Tarm. Direktionen består af Jacob Sofus Kjærbo og Divina Bernardino Lapitan. Selskabets formål er at drive fragtvirksomhed, rengøringsvirksomhed og handelsvirksomhedmed samt salg biler.

Carsten Thygesen er fratrådt bestyrelsen for Runi A/S i Tarm.

Formand Vagn Aage Jensen, Ronnie Jensen og Morten Hingsberg Wagner er tiltrådt bestyrelsen for Funkisfood ApS i Tarm. Vagn Aage Jensen er fratrådt direktionen, og Ronnie Jensen er tiltrådt. 

Formand Inga Jensen og Vagn Aage Jensen er fratrådt bestyrelsen for Pakkerietdk Aps i Borris, og Vagn Aage Jensen (formand) og Morten Hingsberg Wagner er tiltrådt.

Skifteretten i Herning har afsagt konkursdekret over selskabet SW2019 A/S i Skjern. Bo Guldhammer, formand Carsten Lauridsen og Susanne Holm Lauridsen er fratrådt bestyrelsen. 

Den fremsendte anmodning til Skifteretten i Herning om opløsning af selskabet Egeris Vind IVS er tilbagetaget. Niels Christian Andersen og Tina Lehmann er tiltrådt direktionen.

Nyt fra politiet

En 35-årige mand fra lokalområdet blev fredag den 22. marts klokken 19.10 testet positiv for cannabis, da en patrulje stoppede ham på Ringkøbingvej i Dejbjerg. Manden blev desuden sigtet for at være i besiddelse af en foldekniv.

Politiet stoppede lørdag den 23. marts klokken 03.05 en 21-årige kvinde på Finderupsvej i Skjern. Kvinden blev testet positiv for kokain, ligesom hun blev sigtet for at være i besiddelse af en lommekniv med et blad på 7,5 centimeter.

Fire hjul med alufælge og Michelin-dæk samt cirka 300 liter fyringsolie blev lørdag den 23. marts klokken 13.30-18.00 stjålet fra et udhus på Bundsbækvej i Dejbjerg. Tyvene kom ind ved at klippe hængelåsen over.

En eurotester, el-håndværktøj og andet værktøj til en samlet værdi på cirka 40.000 kroner blev stjålet fra en håndværkerbil på Nørre Hedevej i Lyne. Tyveriet skete fra onsdag klokken 16 til torsdag klokken 8.

Det gik galt, da en 49-årig bilist fra lokalområdet torsdag ville overhale to lastbiler med trailer på Ringkøbingvej i Dejbjerg. Bilisten kørte i sydlig retning, men han var ikke opmærksom på, at den forreste lastbil, ført af en 50-årig mand fra lokal-området, svingede til venstre ind mod Nato-depotet. Han endte med at køre op i traileren, der blev skubbet i grøften. Tre personer i personbilen kom på skadestuen i Herning, men er ifølge vagthavende ved Ringkøbing Politi uskadte.

Politiet har nu identificeret den mand, som blev fundet druknet i Stauning Havn den 22. marts. Det drejer sig om en 49-årig iraner, der boede i Stauning og kom til landet i 2011. Politiet har oplyst, at manden ikke er død som følge af noget kriminelt.

Navnenyt

Margrethe Poulsen, Skjern, er død.

Rita Nielsen, Tarm, er død.

Ella Due Haahr, Skjern, er død.

Gerda Mortensen, Tarm, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify