Skjern-Tarm

Ugens korte nyheder fra Skjern-Tarm

Bliv opdateret på ugens vigtigste korte nyheder fra Skjern-Tarm på to minutter.

Arkitekt Bo Christensen arbejder helst i udviklingsprojekter

Danish Crown fik øjnene op for mulighederne i gamle slagteri-bygninger, da Bo Christensen renoverede og byggede Skjern-slagteriet om.

LÆS MERE: Arkitekt Bo Christensen øjner behov og muligheder

Arkitektfirma har fundet sit lokale

Der blev et "restlokale" i det tidligere slagteri.

LÆS MERE: Arkitektfirmaet Bo Christensen flytter ind i det tidligere slagteri.

"Det har været syv fantastiske år"

Det kommer som en bombe, da Allan Jørgensen, udviklingschef i foreningen Skjern Håndbold, får sin opsigelse, fordi stillingen bliver nedlagt.

LÆS MERE: Allan Jørgensen tager opsigelsen som en udfordring

Vibeke og Jens Allan Mose, tidligere tandlæge i Tarm og lektor på VGT, er rejst til Grønland

De er fascinerede af Grønland og har gjort alvor af at flytte derop.

LÆS MERE: Vibeke og Jens Allan Mose udlever drømmen om Grønland

Erhvervsnyt

Claus Buhl Sørensen har stiftet selskabet Lån en Skovrider IVS i Hemmet. Virksomheden formål er at udøve rådgivning, udvikling, handel og service.

Selskabet af 13. februar 2019 A/S i Skjern har skiftet navn til Solid Group A/S. Formand Carsten Thygesen og Søren Christian Dahl har forladt bestyrelsen, ind er kommet Jens Kirkegaard Pedersen, der er blevet formand, samt Erling Jensen, Niels Jørgen Nielsen og Charlotte Buur Poulsen.

JBJ HOLDING SKJERN ApS i Skjern har stiftet selskabet J.M.Jensen Logistics A/S. Bestyrelsen består af formand Erik Jensen, direktør John Bo Jensen, Kenneth Bo Jensen samt Michael Jensen. Selskabets formål er at drive transportvirksomhed og anden dermed beslægtet virksomhed.

Poul Blik´s Eftf., Tarm ApS har skiftet ud i direktionen. Torben Bredkjær er fratrådt, og Ann Schrøder er tiltrådt. 

Poul Blik´s Eftf., Skjern ApS har skiftet ud i direktionen. Torben Bredkjær er fratrådt, og Ann Schrøder er tiltrådt.

Helle Iversen, Kim Iversen og Leo Ingvardt Iversen har stiftet selskabet Ingeborgs Ejendomme ApS i Lønborg. Selskabets formål er ejendomsudlejning og anden dermed forbundet virksomhed.

HENRIK AMDI HOLDING ApS, Ikast har stiftet selskabet Conoscenza Vest ApS i Skjern. Selskabets formål er specialfaglig konsulentbistand inden for det socialfaglige område og beskæftigelsesområde samt aktiviteter i tilknytning hertil.

Carsten Lauridsen har stiftet selskabet Lauridsen Holding, Skjern ApS. Selskabets formål er at besidde kapitalandele og dermed beslægtet virksomhed.

Nyt fra politiet

Mand smadrede sidespejle

18-årig mand fra Skjern skal erstatte skaderne.

LÆS MERE: Ung mand anholdt for at ødelægge sidespejle på biler

For mange cykler på traileren

Færdselsuheld på Vardevej i Skjern - kvinde nåede ikke at bremse.

LÆS MERE: Otte cykler faldt af trailer

En bil, der holdt i Erhvervsparken i Skjern, fik i tidsrummet onsdag klokken 13 til torsdag klokken 7.30 stjålet nummerpladen med registreringsnummer HW 59 837.

To sommerhuse på Skavenvej i Vostrup har været udsat for indbrud. I det ene er et vindue brudt op, og der er stjålet tre spisebordsstole i lyst træ og med sort betræk. Det er sket fra den 1. november til den 15. februar. I det andet sommerhus er stjålet seks spisestuestole med grågrønt betræk samt en lænestol. Det indbrud skete den 2.-15. februar og tyven har skaffet sig adgang ved at bryde en dør op.

En bil, der holdt på Lønborgvej i Tarm har fået skåret alle fire dæk op. Det er sket fra fredag klokken 21 til lørdag klokken 10.

Lørdag klokken 9.50 blev en mulig spritbilist stoppe på Vester Kvartersvej i Tarm. Det drejer sig om en 45-årige mand fra Varde Kommune.

Søndag klokken 21.30 blev en 26-årige mand fra lokalområdet standset på Alkjærsigvej i Skjern på grund af spirituskørsel. 

En 52-årige mand fra Hemmet-området fik sin bil konfiskeret af politiet. Det skete, da han blev standset for spiritus-kørsel på Tarmvej i Hemmet, og det viste sig, at han var frakendt kørekortet.

450 liter diesel er stjålet fra en tank på Grønsigvej i Tarm. Tyveriet er sket fra lørdag til mandag.

Brandvæsenet måtte onsdag aften klokken 20.25 en tur til Øster Allé i Skjern. Det skyldtes, at den kvindelige beboer havde tændt kogepladen, hvor der lå nogle ting ovenpå, og det gik der ild i, mens kvinden sad i stuen og så tv.

Navne

Rigmor Vestergaard, Skjern, er død.

Ejner Jeppesen, Skjern, er død.

John Achermann, Tarm, er død.

Kirsten Ostler, Tarm, er død.

Rigmor Lembcke Andersen, Skjern, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify