Skjern-Tarm

To mænd lænsede Borris-brugs for flere tusinde kroner

Trick-tyve snød Dagli' Brugsen i Borris, da de oddsede.

To udenlandske mænd i 20'erne, der talte dansk med accent, forvirrede ekspedienten i Dagli' Brugsen så meget, at de påførte brugsen et tab på 9.000 kroner.

Mændene udfylde to odds-kuponer - en på 10 kroner og en på 1.000. De får kuponen på 10 kroner kørt igennem flere gange, men undervejs skaber de så megen forvirring, at det lykkes dem at bytte 10-kroners kuponen ud med den på 1.000 kroner.

"Og den blev kørt igennem ni gange," fortæller Bjarne Højgaard, vagthavende ved Lokalpolitiet i Ringkøbing.

Episoden fandt sted søndag klokken 19.40, og vagthavende oplyser, at kollegerne i Herning har fået anmeldelse om en lignende hændelse samme dag - også begået af to mænd.

Den ene af de to mænd beskrives som i slutningen af 20'erne, mørk i huden, sort kort-klippet hår og fuldskæg. Han var iført en grøn flistrøje, blå bukser, en sort kasket og sorte sko.

Den anden mand var omkring 20 år, ligeledes mørk i huden og med sort, kort-klippet hår og smal i ansigtet. Han havde en sølvring på den ene hånd og var iført en sort jakke, grå bukser, sorte sko samt en mørk kasket med hvide tern i siderne. Begge mænd talte dansk med udenlandsk accent.

Politiet skal nu i gang med at gennemse overvågningen i håb om, at det kan finde frem til de to gerningsmænd.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify