Skjern-Tarm

Kunder mistede pungen i supermarkeder

Ældre personers hjælpsomhed endte med, at de fik deres pung stjålet.

Hjælpsomhed er en god ting, men det kan også være dyrt. Det erfarede en ældre mand i ACB i Tarm og en ældre kvinde i Aldi i Skjern, mens en anden person slap med skrækken i Super Brugsen i Spjald.

Første episode fandt sted i ABC i Tarm onsdag klokken 14.45-15.15. En mandlig kunde har en helt masse varer, men taber en pose, som en ældre mand beredvilligt samler op og rækker kunden - alt imens en anden person snupper mandens pung fra baglommen. Da han får pungen tilbage mangler der 1000 kroner.

Onsdag klokken 14.50 sker det samme i Aldi i Skjern. En mandlig kunde tager nogle ting, som en ældre dame hjælper ham med at samle op - en anden person snupper imens hendes pung fra indkøbsvognen. Pungen indeholdt 400 kroner samt personlige papirer.

I Super Brugsen i Spjald kommer to personer klokken 16.40 ind i butikken og stjæler pungen fra en kunde. Pungen bliver senere afleveret til kassemedarbejderen, og der er ikke stjålet noget.

Vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi ved ikke på nuværende tidspunkt, om det er de samme tyve, der har været på færde i alle tre dagligvarebutikken. Det skal en gennemgang af overvågnings-billederne kaste lys over.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify