Skjern-Tarm

To Skjern-par evakueret fra brændende hotel i Kenya

Erhvervsdirektør Hans Jørn Mikkelsen og hustruen, Lene, fra Skjern samt tre hold venner slap uskadte ud af brændende hotel i Kenya.
Et inferno af ild og en uhyggelig oplevelse.
Sådan beskriver Hans Jørn Mikkelsen, erhvervsdirektør i Ringkøbing Fjord Erhverv, på facebook branden, som sent søndag aften brød ud på hotellet Leopard Beach Hotel, hvor han boede sammen hustruen, Lene, et andet Skjern-par, Lisbeth Refstrup og Per Schjemte, samt to ungdomsvenner og deres ægtefæller.
De blev ligesom resten af hotellets beboere evakueret. De slap ud i god behold og blev i stedet indkvarteret på hotellet, The Diana Reef Beach Resort & Spa.
Alle er ved godt mod, og Hans Jørn Mikkelsen glæder sig over, at ingen kom til skade ved branden, men inderne, som holdt bryllup - 70 personer, mistede alt, oplyser han.
Branden var antagelig forårsaget af fyrværkeri i forbindelse med et indisk bryllup. En raket ramte hotellet, og fik det til at bryde i brand, skriver Ekstra Bladet, der også oplyser, at der boede 18 danskere på det nu udbrændte hotel.
Lene og Hans Jørn Mikkelsen er sammen med deres venner på safaritur i Mombasa i Kenye. En helt igennem fantastisk rejse, der - bortset fra den skræmmende oplevelse på hotellet - har været fyldt med mange gode og flotte oplevelser. 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify