Skjern-Tarm

Storaktionær gør indhug i Skjern Bank

Det gik ikke ligefrem som forventet, da Skjern Bank holdt generalforsamling mandag aften.

Skjern Banks generalforsamling mandag aften kom til at tage markant længere tid, end den plejer. på grund af kampvalg om pladserne i bankens repræsentantskab. 

For godt nok kom Skjern Bank ud med et flot resultat for 2018, hvor banken fik et overskud på 165 millioner kroner før skat, men det var ikke nok til at tilfredsstille storaktionær Henrik Lind, der ejer 20 procent af banken. 

Han udtrykte blandt andet utilfredshed med, at bestyrelsesmedlemmerne vælges af repræsentantskabet og ikke direkte på generalforsamlingen, og da man nåede til det punkt, hvor der skulle vælges nye medlemmer til repræsentantskabet, havde han selv seks kandidater klar som alternativer til de kandidater, der var indstillet af bestyrelsen. 

Det fortæller flere medier, blandt andet DR P4 Midt Vest og Dagbladet Ringkøbing-Skjern. 

Og storkaktionæren fik det, som han ønskede det. 

Formand Hans Ladekjær Jeppesen blev genvalgt, og Morten Henrik Pedersen, som også var indstillet af bestyrelsen, blev ligeledes valgt. Til gengæld opnåede Carsten Thygesen, Karsten Larsen, Finn Erik Kristiansen og Torben Ohlsen ikke genvalg på trods af, at de var indstillet af bestyrelsen. 

De resterende pladser blev besat af Henrik Linds kandidater i form af Heine Delbing, Christian Hede, Kasper Harreskov, Jakob Møller, Jonas Højhus Jeppesen og Nicolai Berg. 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify