Skjern-Tarm

Indehaver blev overrasket over online-pris

Kunderne i Skjern Maskinforretning er så gode til at handle online, at firmaet blev hædret af grossistfirmaet Kramp.

"Bedst integrerede Kramp online partner 2018" - i Danmark.

Den hæder fik Skjern Maskinforretning overrakt ved Kramp Open i Skjern med deltagelse af 550 maskinhandlere, Kramp-kunder og -leverandører.

Prisen har fået en central plads på disken i Skjern-butikken (undtaget, da billedet skulle tages, red.), hvor kunderne har mulighed for at se den.

Butik og net

Kaj D. Pedersen, der ejer Skjern Maskinforretning sammen med J. Hundahl, er glad for online-prisen.

"Det er en positiv overraskelse at få sådan en. Men det viser, at kunderne støtter os godt både på online-delen og i butikken - og at kunderne bruger det, vi tilbyder," siger han.

Når kunderne bestiller online, sker det hos landbrugsgrossist-firmaet Kramp, mens Skjern Maskinforretning fakturerer varen.

Indsats virker

Kaj D. Pedersen understreger, at de ansatte har gjort et stort stykke arbejde for at fortælle kunderne, at de kan købe online.

"Og det virker, og det er rigtig dejligt," siger han og tilføjer:

"Online er et godt alternativ til butikken, for folk kan sidde i fred og ro om aftenen og bestille det, de skal have og få det leveret dagen efter." 

Kaj D. Pedersen og J. Hundahl overtog Skjern Maskinforretning den 1. november 2014 og for et år siden Sakskær Maskiner ved Varde. De to firmaer har 40 ansatte, heraf de 32 i Skjern.

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify