Skjern-Tarm

Skjern Handelsforening vil kåre årets ildsjæl

Foreninger opfordres til at indstille en kandidat til årets ildsjæl og deltage med en bod ved open by night.

Alle foreninger i Ringkøbing-Skjern Kommune har nu mulighed for at indstille en af foreningens ildsjæle, der fortjener et skulderklap.

Det er Skjern Handelsforening, der i anledning af sit 100 års jubilæum kårer Årets Ildsjæl ved open by night fredag den 27. september; den dag, da der på landsplan er Frivillig Fredag.

"Vi vil gerne hylde frivilligheden i anledning af vores jubilæum. Og der findes ildsjæle overalt," siger bychef Mette Kristensen (billedet) og tilføjer, at prisen er et personligt gavekort til foreningens butikker på 3000 kroner.

Noget for noget

Skjern Handelsforening stiller dog én betingelse for, at foreninger kan indstille en person.

"Foreningen skal stille med en bod klokken 17-22 til open by night den 27. september. De må selv bestemme, hvad de laver i boden - de kan fortælle, hvem de er, dele flyers ud eller lave en petanque- eller golfbane, som folk kan prøve eller lave sumba - eller en læseklub med en bogudstilling. Det er helt op til den enkelte forening," understreger hun og tilføjer:

"Jeg håber, at foreninger på den måde vil give lidt igen til byen, for jeg ved, at medlemmerne ugentlig får besøg af af foreninger, der henter sponsor-gaver eller får sponsorater. Og jeg ved, at medlemmerne er meget gavmilde."

Håber alle pladser fyldt

Bredgade og Østergade er spærret i forbindelse med open by night den 27. september, og Mette Christensen håber, der møder så mange foreninger op med boder, at de fylder både de to gader, Banktorvet, Holger Danskes Plads og Banegårdspladsen.

Hun håber, at der er så stor opbakning til arrangementet, at det kan gå hen og blive en tilbagevendende begivenhed.

Senest den 10. september 

Mette Christensen skal have indstillingerne til Årets Ildsjæl senest den 10. september og meget gerne før. Indstillingen skal indeholde navnet på den indstillede, en begrundelse hvorfor vedkommende er indstillet, samt hvilken form for bod eller aktivitet, de møder op med.

Skjern Handelsforenings bestyrelse vil udvælge fem kandidater, og et udvalg vil derefter vælge vinderen. Ildsjælen vil blive hyldet på Skjern Banks balkon eller Hotel Skjerns tagterrasse, og begrundelsen vil blive læst op.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify