Skjern-Tarm

Tilflyttere på venteliste til velkomst-arrangement

150 nye borgere i Ringkøbing-Skjern Kommune har meldt sig til velkomst-arrangement – det er rekord.

"Vi har folk på venteliste, så husk at melde afbud, hvis du bliver forhindret i at komme."

Sådan lyder opfordringen til de 150 nye borgere i Ringkøbing-Skjern Kommune, der har tilmeldt sig kommunens kommende velkomst bestående af fællesspisning og ligahåndbold - Skjern Håndbold mod Aalborg Håndbold - i Skjern Bank Arena onsdag den 13. november.

"Vores velkomstarrangementer er altid populære, men det er første gang, at vi har måttet oprette en venteliste," fortæller bosættelseskoordinator Dorthe Frydendahl, Ringkøbing-Skjern Kommune i en pressemeddelelse.

Ringkøbing-Skjern Kommune denne gang inviteret borgere i hele kommunen til et stort fælles velkomstarrangement. Tidligere har arrangementerne været fordelt mere lokalt, så nye borgere har mødt andre nye beboere i deres eget lokalområde. Men på opfordring bliver de mindre arrangementer denne gang slået sammen til ét stort.

Tilflytterne mødes klokken 16.30 og bydes velkommen af 2. videborgmester og kristendemokrat Kristian Andersen. Derefter bydes på fællesspisning, inden Carsten Thygesen, formand for Skjern Håndbold, og Jan Larsen, direktør for Aalborg Håndbold serverer et kampoplæg for deltagerne. Efter kampen er der kaffe og aftermatch for de nye borgere.

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify