Skjern-Tarm

Overvældende interesse for at høre om fundraising

220 personer fra frivillige foreninger og organisationer i kommunen har meldt sig til fundraising-møde.

Der bliver kø foran indgangene til Vestjysk Gymnasium i Tarm, når Frivillig Vest og Ringkøbing-Skjern Kommune onsdag klokken 17.00-20.30 holder temamøde om fundraising. Ikke færre end 220 frivillige har nemlig tilmeldt sig mødet.

"Det er fuldstændig overvældende. Jeg tolker den store interesse som et udtryk for, at der er masser af engagerede mennesker med gode idéer og projekttanker, som de bare lige mangler økonomisk hjælp til at få ud over rampen,", siger Lotte Finnerup, landistriktskoordinator i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Hun understreger, at de mange tilmeldte blandt andet er et udtryk for vestjyske DNA - for at vi er driftige og afsøger alle muligheder for at nå de mål, vi har sat os på fællesskabets vegne.

Ti gode råd

På dagsordenen til temamødet med titlen "Fundraising: Sådan skaffer du midler til dine projekter" er der både fortællinger og inspiration fra de helt nære, lokale projekter - og fra de lidt større projekter.

Temaaftenen starter med oplægget "10 gode råd om fundraising" af Lotte Jensen, direktør i projektudviklings- og fundraising-firmaet Up Front Europe og slutter af med et oplæg af Michael Eis fra firmaet Boomerang om crowdfunding som et alternativ til traditionel fundraising, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Dialog med fonde

Imellem de to oplæg er der mulighed for en dialog med nogle af de store, pengestærke fonde i Danmark som for eksempel Trygfonden, DGI-puljerne, Nordea Fonden og Velux Fonden.

Desuden vil der være mulighed for at få en dialog med oplægsholderne samt høre mere om §18-puljen, LAG-midlerne (EU-midler til landdistriktsudvikling) og andre puljer.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify