Skjern-Tarm

Mand stak af fra politiet ved Netto i Skjern

Østeuropæer blev anholdt, kammeraten stak af.

En 35-årig østeuropæer blev søndag klokken 14.05 anholdt ved Netto i Skjern sigtet for butikstyveri.

Netto-personalet havde holdt ekstra øje med to mænd - efter en advarsel fra Netto-butikker om tyveri af energidrik - men det bemærkede de to mænd åbenbart, for de gik til kassen og betalte for to drikke og to bananer og forlod butikken.

Skjern-personalet noterede også, at de to mænd kørte i en svensk indregistret bil - og at der lå dåser i bilen og tilkaldte politiet. Mændene sat i bilen, da betjentene ankom, den ene mand stak af og forsvandt inde i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, mens den anden blev anholdt.

I bilen fandt politiet seks halve liter Monster energidrik, seks halve liter guld Tuborg, og 38 halve liter Wiibroe årgangsøl. Ifølge Bjarne Højgaard, politikommissær ved Lokalpolitiet i Ringkøbing nægtede østeuropæeren, at det var stjålne varer - det var noget, der havde købt.

Politiet ved ikke, om varerne stammer fra Netto i Skjern, det skal en gennemgang af overvågningsvideoen nu kaste lys over. 

Den anholdte østeuropæer, der bor på asylcentret i Give, bliver løsladt senere i dag. Men drikkevarerne beholder politiet, indtil det har fundet ud af, om der er tale om tyvekoster.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify