Skjern-Tarm

Første firma kuldsejlede, det andet blev årets iværksætter

Erhvervsrådet uddelte prisen som årets iværksætter 2019 på en velbesøgt generalforsamling.

Konkurrencen var hård, men det var Ole Østberg, indehaver af hjemmesiden Mr. Beef, der løb med den hæderfulde titel som årets iværksætter 2019, da Erhvervsrådet Ringkøbing-Skjern i aften holdt generalforsamling.

Valget på Mr. Beef, der sælger kød på nettet, skyldtes ifølge Kim Brarup, formand for Erhvervsrådet, blandt andet, at firmaet har stor succes med sin webstrategi og potentiale for at indtage nye markeder. 

Det holdt hårdt for Ole Østberg for at få det til at lykkes. Han etablerede et firma i 2011, fordi han mente, at det kunne gøres bedre ved at sælge højkvalitet kød til private forbrugere. Det firma kuldsejlede imidlertid.

Men det slog ikke Ole Østberg, han forsøgte igen i 2016 i Videbæk, og så tikkede ordrene ind på webshoppen. Omsætningen lød i 2016 på 1,1 million kroner, i 2017 steg den til 3,6 millioner og 6,9 millioner kroner i 2018.

"Jeg regner med, at vi omsætter for 12-14 millioner i år. Og jeg tror godt, jeg kan love, at om to år, omsætter vi for 25-30 millioner kroner, fortalte han.

Med prisen fulgte 15.000 kontante kroner fra Ringkjøbing Landbobank.

De øvrige to nominerede var Kommandobroen by Grantland og Biogas Teknik A/S.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify