Skjern-Tarm

Parti donerer 1.000 kopper kaffe til værested i Skjern

Partiforeningen havde fået nogle midler fra det offentlige, som skulle bruges inden nytår.

Den lokale afdeling af Liberal Alliance i Ringkøbing-Skjern Kommune har besluttet at donere nogle midler, partiet har modtaget i partistøtte fra det offentlige, til værestedet Montana i Skjern. 

Formand for LA Ringkøbing-SKjern, Anders Paabøl Christensen, forklarer, at partiforeningen var blevet tildelt midlerne under den forudsætning, at pengene skulle bruges i det indeværende kalenderår, og at man ikke havde medlemsaktiviteter eller lignende på tegnebrættet for den sidste del af året. 

"Derfor opstod den lidt akavede, men i den bureaukratiske danske virkelighed, desværre alt for udbredte situation, at der måtte findes noget at bruge pengene på," skriver LA Ringkøbing-Skjern i en pressemeddelelse. 

"Vores partikasse er ikke stor, og vi ville meget gerne kunne spare pengene op til kommende aktiviteter og valgkampe, men det er desværre ikke en mulighed med de nuværende partistøtteregler," siger Anders Paabøl Christensen. 

"Vi overvejede muligheden for at lade pengene flyde tilbage i det offentlige system, når vi ikke brugte dem inden for tidsrammen. Det ville trods alt være mere respektfuldt over for skatteborgerne end diverse spontane partiaktiviteter. Problemet med dette alternativ var, at det i sig selv ville påføre kommunen flere bureaukratiske opgaver, og at pengene så igen ville blive en del af det store offentlige omfordelingscirkus, vi som liberale tager afstand fra," siger han. 

Værestedet Montana i Skjern er et sted at gå hen, når der er behov for en tryg, stabil og fordomsfri base, hvor der er plads til godt og afslappet socialt samværd. 

Montana har desuden tidligere ydet gratis økonomisk rådgivning om privatøkonomi og budgetlægning for mennesker, der havde mistet overblikket over deres økonomi og derfor havde svært ved at få pengene til at slå til.

"Vi har stor respekt for det arbejde, der udføres på Montana, og for den indsats der lægges for dagen. Hos Montana har de fortalt os, at muligheden for roligt og uforpligtende at komme ind og få en kop kaffe er noget af det vigtigste for deres brugere," siger Anders Paabøl Christensen. 

Derfor har Liberal Alliance Ringkøbing-Skjern valgt, at partistøttemidlerne skal bruges på at betale for de første 1.000 kopper kaffe, der skænkes på Værestedet Montana i 2019.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify