Skjern-Tarm

Faster Andelskasse har været udsat for bankrøveri

To maskerede mænd brød ind i banken sidst på eftermiddagen torsdag.

Faster Andelskasse har torsdag eftermiddag været udsat for et bankrøveri. 

To maskerede mænd brød ind i banken gennem et vindue på personaletoilettet klokken 17.03. 

Herfra fortsatte bankrøverne ind i det lokale, hvor medarbejderne arbejder i et åbent kontorfællesskab. Her beordrede røverne de ansatte ned på gulvet. 

"Den ene er lidt højere end den anden. Vi kan ikke se, om de er bevæbnede, men vi kan se, at den ene har noget i hånden, der kan ligne et våben. Vi parerer ordrer, men de mener ikke, at vi kigger ned hurtigt nok, så den ene råber, at vi skal kigge ned," fortæller Faster Andelskasses direktør Jan Kirkensgaard til vestnyt.dk. 

"Den ene bliver inde i rummet hos os, mens den anden går ind i rummet ved siden af, hvor han bryder ind i vores boks. De taler engelsk, og det virker som om, de ved, hvad de laver. Jeg vil tro, det hele varer fem minutter, men det føles som frygtelig lang tid," siger Jan Kirkensgaard. 

Bankrøverne stak af ud gennem bankens bagdør, hvorfra de flygtede fra stedet. 

"Der er heldigvis ikke nogen, der er kommet fysisk til skade. Det er det vigtigste. Det mentale kan vi få hjælp til af en psykolog. Lige nu er jeg bare utrolig glad for, at ingen af medarbejderne har lidt overlast," siger Jan Kirkensgaard. 

Han fortæller torsdag aften til vestnyt.dk, at han og medarbejderne fortsat opholder sig i banken, hvor de bliver afhørt af politiet, som derudover er i gang med at undersøge lokalerne for fingeraftryk og andre spor efter gerningsmændene. 

På grund af røveriet holder andelskassen lukket i morgen, fredag. 

LÆS OGSÅ: Bankdirektør roser politiet efter bankrøveri

LÆS OGSÅ: Faster har nogle af landets mest tilfredse bankkunder

LÆS OGSÅ: Torsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify