Skjern-Tarm

Rejsegilde på en ny afdeling af Wow-Park

Brødrene Hindhede er i fuld gang med at skabe endnu en Wow-Park.

Aage og Jacob Hindhede , brødre, ejere og ophavsmænd til Wow-Park Skjern, nåede i dag en milepæl, da de holdt rejsegilde bygningen, der indgår deres nye tiltag: Wow-Park Billund.

De åbnede Wow-Park Skjern i 2013. I påsken 2020 holder de præ-åbningsdag. Den dag er kun for inviterede grupper, der skal teste alle parkens faciliteter af - ikke mindst køkkenet.

"Vi er så heldige, at vi har drevet en park i seks år, så det er testet igennem, og parken i Billund er en videreførelse af det koncept," siger Jacob Hindhede og tilføjer:

"Men vi har en stor køkkendel, der skal testes for at se, hvor meget det kan klare. Vi får tre gange så mange gæster i Billund som i Skjern, så trykket på køkkenet er anderledes, når mange skal have mad på få timer."

Når Wow-Park Billund er testet og eventuelle problemer blevet korrigeret, er forlystelsesparken klar til at åbne for publikum Store Bededag, fredag den 17. maj.

Tre gange så stor

De to brødre har lejet 28 hektar skov til den nye park ved Billund og tæt på Legoland. Arealet med legeredskaber bliver tre gange så stort som i Skjern-parken - og kan blive endnu større.

"Der er plads til en udvidelse på sigt," fortæller Jacob Hindhede.

I den kommende forlystelses-park bliver der som noget nyt vandleg, et større labyrint-område, kæmpe store slynger samt andre typer hytter end i Skjern.

"Vi holder stadig den røde linje, men der kommer flere ting på," siger Jacob Hindhede.

Han anslår, at Billund-parken vil have 35-ansatte på job i højsæsonen, Skjern har 8-9 personer. Besøgstallet i Skjern-parken lød sidste år på 35.000 gæster. Han forventer, at Billund-parken får tre gange så mange besøgende, altså godt 100.000.

"Vi regner med godt 90.000 i 2020, fordi det ikke er en fuld sæson," siger han

Børn drevet af deres lyst

Jacob og Aage Hindhede har selv udviklet ideen til forlystelsesparken Wow-Park Skjern, der henvender sig til alle legeglade sjæle i alderen 2-102 år.

"Den er god til de 2-12-årige. De bliver virkelig, virkelig aktiveret," understreger Jacob Hindhede og tilføjer, at både han og broderen er et par legebørn.

Han glæder sig over, at de to brødre kan skabe oplevelser, som børn - og deres forældre - er vilde med.

"Vi ser kun børnenes bagdel, så er de inde og i aktivitet. Det er selv-motiveret lege, der bor i alle børn, og de bliver bare ved med det - det bedste er, når børn er drevet af det selv. Det er det bedste du kan gøre med dine børn og gøre det sammen med dem - det gør vi nok lidt for lidt," siger Jacob Hindhede, der er uddannet fysioterapeut og er kandidat i folkesundhedsvidenskab, som han gør brug af i Wow-Park.

Forlystelses-parken har også besøg af forskellige grupper af voksne.

"De voksne har det ligesom børnene. Vi har haft virksomheds-arrangementer i legeteambuilding. Det er en helt vild og god succes; de får kroppen brugt, hygger sig og er sammen. Det er det samme med voksne som med børn, lysten til at lege ligger under overfladen," siger han.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2020 Cookiepolitik / Udviklet af Optify