Skjern-Tarm

Bork Festival 2019 går i luften på onsdag

Frivillige har travlt med at bygge den 40. udgave af Bork Festival, der serverer musik for alle.

Han har været der før Rasmus Seebach (billedet) og henrykket mennesker i alle aldre og vil sikkert også gøre det, når han onsdag den 31. juli vender tilbage til Bork Festival og spiller i det store telt.

DJ Aligator, Nephew og Folkeklubben rykker ind i det store telt torsdag aften, mens Birthe Kjær og Feelgood Band lægger ud om fredagen - efterfulgt af Johnny Madsen Band, Gnags og John - Rasmus Bjerg. Sidstnævnte er skuespilleren og sangeren, Rasmus Bjerg, der synger nogle af John Mogensens største hit.

Michael Learns to Rock tager hul på lørdagen, der om aftenen har L.O.C og Infernal på programmet.

Kirkekoncert

Festival-gæsterne kan i lighed med tidligere år også lytte til forskellige grupper og musikere på både Havnebaren og Det irske Telt, der har tradition for at trække mange mennesker. 

Bork Festival 2019 "tyvstarter"med en koncert med Lene Siel i Nørre Bork Kirke. Den koncert er gratis, men for festival-gængerne er der også penge at spare, hvis de køber billet inden tirsdag den 30. juli klokken 10, oplyseer festivalen.

Billetsalget er ok

Festivalen strækker sig fra onsdag den 31. juli til og med lørdag den 3. august. Der er mulighed for at købe billetter til alle dagene, dagsbilletter samt billetter, der giver adgang til festival-pladsen.

Ifølge Martin Jensen, formand for Bork Festival går det rigtig godt med salget af partoutbilletter, mens det går mere trægt med dagsbilletterne. Men samlet set, er bestyrelsen for Bork Festival godt tilfredse med det hidtidige billetsalget.

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify