Skjern-Tarm

Allan Jørgensens netværk sikrede ham nyt job

Den 47-årige Allan Jørgensen tager hul på et helt nyt og almindeligt liv.

"Jeg er meget, meget glad og tilfreds og glæder mig helt vildt". Jeg kan allerede mærke i maven, at jeg bliver glad for det her," siger Allan Jørgensen.

Han blev fyret som udviklingschef i Foreningen Skjern Håndbold i januar til fratrædelse med udgangen af juni, fordi klubben skal spare og nedlægger stillingen.

Men nu har den 47-årige Skjern-bo fået nyt job hos firmaet GlasogFlasker.dk i Ølgod, der sælger glasemballage til private og erhverv og ifølge hjemmesiden har Danmarks største udvalg. Allan Jørgensen skal være salgs- og marketingskoordinator.

Det er det job, han glæder sig "helt vildt" til. Og han har fået slettet den sidste måned hos Skjern Håndbold og tiltræder den 1. juni.

Hjælp fra netværket

"Mit netværk virkede," fortæller Allan Jørgensen og smiler.

Han blev kontaktet af Søren Hvidbjerg, der var ansat i Skjern Bank samtidig med Allan Jørgensen. Søren Hvidbjerg havde set på vestnyt.dk's facebook-side, at den tidligere kollega stod uden job.

"Jeg må have gjort et indtryk på ham, siden det var mig, han tænkte på til jobbet, for det er flere end ti år siden, vi var sammen i Skjern Bank," siger Allan Jørgensen.

Samtalen

Han holdt et halvanden time langt møde med Søren Hvidbjerg, der er bestyrelsesformand for GlasogFlasker og ejer 70 procent af firmaet. Den ledige stilling var imidlertid ikke et ønskejob for Allan Jørgensen, og det lagde han ikke skjul på under samtalen.

"Det var indkøb og for meget excel-ark i stillingen. Jeg ville gerne have mere med mennesker at gøre," fortæller han.

De mødtes igen efter nogle dages betænkningstid, og så fik Allan Jørgensen sig lidt af en overraskelse.

"Jeg blev tilbudt et job, hvor jeg skal stå for webshop, kundeservice, salg, markedsføring og de sociale medier. Der er ansat en anden til det andet job, så der ansættes to i stedet for ham, der rejser," siger han.

Allan Jørgensen har en del lovord til overs for Søren Hvidbjerg.

"Hvis han så hurtigt kan lytte til mine ønsker og behov og se mulighederne, så er det et godt sted at være," siger Skjern-boen, der bliver en af fem ansatte, og tilføjer, at lønnen tog det under fem minutter at blive enige om og højere.

Kortere arbejdstid

Allan Jørgensen lægger ikke skjul på, at han siden fyringen har haft "et dyk eller to", inden han fik nyt job.

"De havde ret, dem der sagde til mig, at jeg nok ville få et "dyk", for det er helt almindeligt, man gør det," siger han.

Men nu gælder det fremtiden og det nye job.

"Det giver en masse energi og glæde at få styr på sin fremtid," siger Allan Jørgensen.

Han er sikker på, at han bliver glad for at arbejde i Ølgod-firmaet. Selv om han får længere på arbejde, betyder det mere fritid. Det er slut med at arbejde 50-60 timer om ugen.

"Jeg skal prøve at have fri om aftenen og i weekenden. Det bliver et helt nyt liv - et helt almindeligt liv," siger han.

Familie og venner

Allan Jørgensen stopper også som træner for holdet i Skjern Håndbold.

"Jeg trækker stikket ud, måske sætter jeg det i igen. Men nu vil jeg prøve at være noget for mine børn, min kæreste, familie og venner og mig selv," siger han.

LÆS OGSÅ: Allan Jørgensen tager opsigelsen som en udfordring

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify