Skjern-Tarm

Skjern Håndbolds semifinale flytter EU-valgsted

Borgerne skal gå i hal 1, når de skal stemme til EU-valget. Og i Skjern Bank Arena for heppe på Skjern Håndbold.

Skjern Håndbold gik videre til semifinalen og møder søndag den 26. maj klokken 14 GOG Håndbold på hjemmebane i Skjern Bank Arena.

Den mulighed var der åbenbart ikke lige taget højde for, da valgkortene blev sendt ud, da regnede man nemlig med, at EU-afstemningen skulle foregå i Skjern Bank Arena.

Det kommer den ikke til, i stedet skal borgerne stemme i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter hal 1, indgang B.

"Vi sørger for, at der vil være tydelig skiltning ved Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, så alle når frem til valglokalet uden besvær, "siger Heidi Bro Iversen, der er valgsekretær i Skjern, i en pressemeddelelse fra Ringkøbing-Skjern Kommune.

Afstemningen til folketingsvalget den 5. juni foregår også i hal 1 for at undgå forvirring. Men det vil til gengæld fremgå af valgkortet, oplyser kommunen.

Brevstemme til 23. maj

Foretrækker borgere at brevstemme til EU-parlamentsvalget er det muligt i borgerservicecentrene indenfor åbningstiden. Skjern og Ringkøbing holder torsdag den 23. maj ekstraordinært åbent til klokken 17 for dem, der vil brevstemme.

Valgsted også flyttet i Lønborg og Spjald

Arrangementer på de sædvanlige afstemnings-steder i Lønborg og Spjald betyder, at valgstedet til både EU-Parlamentet og Folketinget flyttes til andre lokaler.

I Spjald skal borgerne stemme i Spjald Hallen, Halvejen 5 i Spjald.

I Lønborg skal borgerne afgive deres stemme i Vostrup Fælleshus, Østerbyvej 3b, Tarm. Skiltning ved hovedvejen vil guide vælgerne til valgstedet.

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2020 Cookiepolitik / Udviklet af Optify